home CORUPTIE, POLITICA Armaghedonul Oligarhilor 33. Complicitatea lui Constantinescu

Armaghedonul Oligarhilor 33. Complicitatea lui Constantinescu

Share

Armaghedonul Oligarhilor 33. Complicitatea lui Constantinescu

Să analizăm puţin ce a mai rămas din cei şase: Băsescu, Constantinescu, Geoană, Patriciu, Voiculescu şi Roşca Stănescu. Constantinescu e un pensionar în politică.

Patriciu e oale şi ulcele. Voiculescu şi SRS sunt în puşcărie. Nici Băsescu nu se simte mult prea bine, ci mai curând puţin mai rău. Geoană este o stafie printre noi.

Patriciu şi-a luat avânt în afaceri prin complicitatea lui Emil Constantinescu, care nu întâmplător este acum ideologul frontului anti-Băsescu.

Plasarea lui Constantinescu, tot mai evidentă în aceste momente politice din România, de partea celor care ţin prin orice mijloace să întrerupă la mijloc mandatul preşedintelui României trebuie analizată cu mai multă atenţie.

Geoană, Constantinescu, Sorin Roşca Stănescu şi Voiculescu se văd des şi dezbat împreună cu Patriciu un proiect numit România fără Băsescu.

Odată cu instalarea Regimului Constantinescu, Dinu Patriciu i-a cooptat pe Cătălin Harnagea şi pe Dorin Marian, cel care răspundea la nivel înalt de Securitatea Naţională, obţinând astfel suportul şi propulsia SIE şi a sistemului de siguranţă naţională.

I-a recompensat ulterior pe amândoi, oferindu-le slujbe la Rompetrol. Tăriceanu l-a mobilizat recent pe Dorin Marian la cancelaria sa, instalându-l practic şef al campaniei anti-Băsescu. Resursele financiare nu vor fi o problemă, câtă vreme campania este susţinută de Patriciu.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 34. Lichidarea lui Băsescu

Share