Armaghedonul Oligarhilor 2. Replica Oligarhiei

Share

Armaghedonul Oligarhilor 2. Replica Oligarhiei

Coaliţia reţelelor subterane s-a constituit rapid, contra unui fost membru al familiei, care a hotărât să rupă angajamentele tacite cu interesele grupului, asumându-şi un angajament total cu interesele poporului.

Asaltul Oligarhiei a culminat, prin lansarea unei adevărate lovituri de stat îndreptate împotriva preşedintelui, suspendarea nefiind decât o etapă a operaţiunii.

Puciul celor 322, marionete ale mini-parlamentului privat al Oligarhiei, dezvăluie faptul că “democraţia originală” (impostoare) lansată de Ion Iliescu şi-a epuizat resursele.

Democratura şi-a demonstrat adevărata faţă. Pentru a-şi asigura victoria împotriva lui Băsescu, s-au luat (şi se mai iau) tot felul de măsuri care sfidează atât legile, cât şi elementarul bun simţ.

Legea referendumului, de exemplu, a fost astfel modificată, încât permite demiterea preşedintelui cu majoritatea votanţilor (art. 10), dar (art. 5) a fost modificat, astfel încât referendumul să fie invalidat, în caz că preşedintele câştigă, dacă nu “participă majoritatea celor înscrişi pe listele electorale”.

S-a creat un dublu standard fără precedent în istoria juridică a României, ceea ce arată că fărădelegea a ajuns stăpână în Parlamentul celor 322. Sistemul politic din România a intrat într-o gravă criză de legitimitate, care incepe cu legitimitatea instituţiei Parlamentului, devenită redută a pseudo-politicienilor arondaţi grupurilor de interese transpartinice.

Conceptul de partid şi-a pierdut orice sens. Au ieşit la iveală alianţele încredibile între grupări care şi-au clamat ani de zile adversitatea. UDMR şi PRM se află pe aceeaşi listă. PNL, care se proclama în alegerile trecute drept ireductibilul adversar al PSD, a bătut palma cu “duşmanul”.

Minorităţile României oligarhice şi etnice au ajuns, pe faţă, dominante. Se lămuresc acum lucruri care erau ascunse sub pătura deasă a minciunii şi dezinformării, se împart apele!

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 3. UDMR, creaţia lui Iliescu

Share