Armaghedonul Oligarhilor 15. Masoneria kaki

Share

Armaghedonul Oligarhilor 15. Masoneria kaki

Masoneria kaki este o presupusă grupare despre care, în diferite feluri, s-a mai scris în ultimii 20 de ani.

Ca şi despre legăturile celor nominalizaţi cu fosta Securitate, actualele structuri de putere, mediul de afaceri şi structurile informative.

Un element deloc de neglijat legat de imunitatea unor ofiţeri în faţa legii a fost apartenenta acestora la aşa-numita Masoneria kaki, o grupare cunoscută drept un fel de umbrelă a ofiţerilor din Armată şi din serviciile secrete.

Între cadrele reprezentative, alături de generalul Gheorghe Carp, se numără: generalul Virgil Ardelean, fostul şef al Direcţiei de Informaţii şi Protecţie Informativă, colonelul Olimpian Ungherea, fost consilier al PDSR, generalul Mihail Popescu, fost şef al Statului Major General, generalul Ovidiu Soare (SRI, fostul şef al diviziei de apărare a Constituţiei), arestat în octombrie 2006 şi anchetat de Parchet.

Zilele trecute, dosarul său a fost înaintat de către Parchet instanţei. Dosarul său conţine elemente extrem de grave legate de un caz informativ, intitulat “Distileria”.

Informaţiile obţinute se refereau la imixtiuni în actul de justiţie, abuzuri grave ale unor persoane cu funcţii de decizie în stat, precum şi fapte de trădare comise de ofiţeri SRI.

Dintre persoanele implicate sunt de menţionat: Adrian Năstase, Ovidiu Tiberiu Muşetescu, Dorina Mihăilescu – actual deputat de Prahova, Ioan Stan – preşedintele Comisiei parlamentare de control a SRI, alţi parlamentari şi factori din administraţia locală Prahova.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 16. Securiştii penali

Share