Armaghedonul Oligarhilor 12. Războiul nevăzut

Share

Armaghedonul Oligarhilor 12. Războiul nevăzut

Un posibil răspuns la întrebarea legitimă pe care ne-am pus-o în precedenta secţiune este dat aici de autorii armaghedonului: războiul pentru epurarea de cadre trădătoare ar fi început de la numirea lui Traian Băsescu.

Da, dar atunci cum anume se explică declaraţiile pe care le face acum Traian Băsescu, care de când nu mai e preşedinte se poartă uneori chiar ca un virtual agent al Moscovei?

Se desfăşoară chiar acum un episod din lupta geopolitică de la frontiera NATO cu CSI şi Rusia, episod care cuprinde şi confruntarea pe „ramură”, în cazul de faţă pe „frontul nevăzut”.

Americanii nu-şi pot permite plasarea bazelor militare şi aducerea ofiţerilor şi a soldaţilor americani într-un mediu nesecurizat.

Marea Curăţenie a început imediat după ce Băsescu a ocupat Cotroceniul. Americanii s-au fript o dată cu Constantinescu, cel care s-a plâns că a fost izgonit de la Cotroceni de Conjuraţia Securiştilor „care l-au învins”.

O bună parte dintre aceste cadre au fost avansate şi protejate chiar de către Emil Constantinescu.

Una dintre cele mai proeminente figuri – totodată un caz scandalos – a fost cea a generalului Gheorghe Aghachi Carp, cel cu care s-a afişat Kondyakov înainte de a trece şi pe la ceilalţi amici ai Rusiei din Guvernul României şi de la PSD.

urmează: Armaghedonul Oligarhilor 13. “Corbii” KGB Şi GRU

Share