home DIVERSE, EVENIMENT Arde Millennium Business Centre!

Arde Millennium Business Centre!

Share

Millennium Business Centre din Bucuresti, de langa Biserica Armeneasca, arde, la aceasta ora, exact de mama focului. Motivul: se pare ca a fost vorba despre o reclama care a facut scurt-circuit. Probabil de la ploaie.

Am mai scris despre acest gen de monstri, care se construiesc total irational in Bucuresti. Cladirile sunt foarte apropiate.

Dupa cum se vede in imagine, Millennium Business Centre este construita exact perete in perete cu cladirea Uniunii Armenilor din Romania si la vreo sase-sapte metri de Biserica Armeneasca.

Biserica Armeneasca s-a crapat in trei, in timp ce, culmea, grecii construiau alaturi acest building, pentru ca, in timp ce sapau la fundatie, terenul s-a tasat.

Atunci a fost un intreg scandal si rezultatul a fost ca grecii care construiau Millennium Busines Centre au platit si repararea, si renovarea complexului de cladiri din jurul bisericii, inclusiv repararea daunelor produse la aceasta.

Acum scandalul va reincepe. Principala cauza este construirea absolut aberanta a acestor cladiri, in zone foarte aglomerate urban.

Ok, imi veti spune ca la fel este si in Manhattan, iar eu va voi raspunde: amintiti-va ce s-a intamplat cand niste avioane anume au intrat in niste turnuri anume.

Numai azi am vazut ca Geoana (Mircea Geoana, daca nu cunoasteti personajul, va spun eu ca a ajuns intamplator presedintele PSD si al Senatului) s-a dus in China, sa-i zapaceasca pe aia cu cat de preocupati de ecologie suntem noi, in organizarea oraselor.

Cand se intoarce, putem sa-l dam cu nasul de Millennium Busines Centre. Poate se trezeste la realitate. Si, pentru ca tot veni vorba de 9-11: inseamna ca acum cladirea este in pericol de prabusire, nu? Iar aceasta nu pentru ca asa anunta televiziunile de stiri, ci pentru ca asa s-a intamplat in buricul New-York-ului cu doua cladiri proiectate sa reziste si la zece avioane, nu doua, cate le-au lovit.

Sa reziste, sa reziste, sa reziste sa reziste…

Share