Anunt de maximum interes pentru paparazzi

Share

~Elena Udrea~

Lume, lume, voi face un anunț de maximum interes pentru televiziunile în căutare de breaking news cu bandă galbenă şi intermitentă pe diagonala ecranului. În special Antena3 si RealitateaTv, dar şi alte media dornice să dezbată în zilele următoare materiale de tip paparazzi – după trei zile la mare, în apă şi pe nisip, mâine dimineață, la 7.30 voi merge la coafor!

cristinamarcus

Evenimentul va debuta cu ieşitul din casă la 7.20, apoi voi coborî din mașină şi voi intra în coafor. După aproximativ o oră, pentru că nu mă mai vopsesc de data aceasta, voi ieși din salon şi mă voi urca iar în mașină.

Astept ca toți paparazzii să fie la post şi să imortalizeze aceste unice momente în viaţa unui om, fie el şi ministru. Totuși, pentru cei care, din motive obiective, desigur, vor rata ocazia, mă voi fotografia singură şi voi posta fotografiile pe Facebook.

PS. Nu m-am referit mai sus şi la Adevărul, deoarece consider un accident publicarea fotografiilor paparazzi şi a articolului care le-a însoțit, având în vedere seriozitatea politicii editoriale a cotidianului sau implicarea din ultima perioadă în campanii importante pentru societatea românească. Spre exemplu, Legea Capitalei, situaţia cailor sălbătici din Delta Dunării sau absorbţia fondurilor europene.

În plus, presupun că Peter Imre, directorul ziarului, nu-i iubeşte nici el prea tare pe paparazzi. Iar pe Dinu Patriciu nu îl amestec fără probe în ceva atât de frivol, având în vedere preocuparea pentru lucruri serioase pe care a dovedit-o din decembrie 2009 şi până acum.

PS.2 La mulţi ani şi multă sănătate tuturor celor care îşi serbează de Sfânta Maria ziua de nume! La mulţi ani şi Marinei Române!

sursa: Blogul Elenei Udrea

Share