home MASS MEDIA, POLITICA Antena 3, atac la baionetă contra PSD. Protagonist: Radu Tudor

Antena 3, atac la baionetă contra PSD. Protagonist: Radu Tudor

Share

Radu Tudor, Antena 3, s-a dezlănţuit într-un atac fără precedent la adresa PSD. „Chinezii, turcii și rușii sunt favorizați, 5 giganți mondiali se pregătesc să părăsească România”!

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Radu Tudor, Antena 3, pe Blog:

„Perspectivele Romaniei, pe termen scurt, sunt absolut ingrijoratoare

Efectele catastrofalei Ordonante 114 :

Exportul de energie electrică a scăzut cu apoape 32% în primele şapte luni ale anului, la 2.374,1 milioane kWh, în timp ce importurile au crescut cu 45%, la 2.131,6 milioane kWh, potrivit datelor publicate miercuri de Institutul Naţional de Statistică (INS).

Sa mai adaug si eu :

Italienii de la ENEL anunta ca se retrag din Romania.

Nemtii vand Telekom, nu se stie cui.

CEZ anunta si ea ca vrea sa vanda si sa plece.

Gigantul american Exxon Mobil a inghetat orice initiativa si studiaza serios rezilierea oricarui dialog cu zona guvernamentala, dupa multe promisiuni neonorate. Urmeaza renuntarea la Romania si proiectul din Marea Neagra daca neseriozitatea si lipsa deciziei la Palatul Victoria continua.

Mai multe structuri centrale fac orice pentru a sabota investitorii seriosi, occidentali si a promova tot soiul de sulfurosi orientali si estici, dispusi la compromisuri medievale.

Ministerul Energiei de anunta ca importurile de la rusi au crescut de cateva sute de ori (!) fata de inceputul anului, gratie OUG 114. Deci sporeste dependenta fata de Moscova, asa cum si-au dorit cei doi care au pus la cale ordonanta.

Chinezii, turcii si rusii sunt favorizati de masurile guvernamentale, in timp ce companiile din tarile aliate si partenere din zona euroatlantica au dificultati din ce in ce mai mari.

Premierul Viorica Dancila promite ca anuleaza OUG 114 care a nenorocit zona hard a economiei – investitiile companiilor mari din energie si telecomunicatii – si nu se tine de cuvant. Nici un dialog cu reprezentantii Consiliului Investitorilor Straini (FIC).

In tot acest timp, atingem cifra 100 (!!!) cu remanierile. Plus interimatele, schimbarile, racolarile si instabilitatea guvernamentala in zone cheie, ce ar trebui sa duca la performanta economica pentru Romania, nu la baltirea intr-o realitate trista, fara perspective, fara proiecte majore europene derulate, fara implicarea la nivel continental in decizii care ne privesc in mod direct. Nu suntem parte a niciunui proiect de anvergura la nivel UE !

Cresterea economica, bazata in mare parte pe consumul romanilor, nu genereaza nici kilometri de autostrada, nici cai ferate modernizate, nici spitale noi, nici parcuri industriale unde sa vina numele grele sa investeasca.

Perspectivele Romaniei, pe termen scurt, sunt absolut ingrijoratoare.”

Citeşte şi
Andrei Caramitru, băiatul cel mare al actorului Ion Caramitru, de curând membru USR, a comentat
Doi ambasadori ruşi ar fi fost înregistraţi după ocuparea Crimeei spunând că în viitor se
Cinci diplomați ai ambasadei Federației Ruse la Chișinău au fost declarați persona non grata. Declaraţia
S-a scris în ultimele zile foarte mult despre Alina Mungiu şi legătura ei cu societatea
Aluminiul românesc a fost integrat pe verticala lanţului economic. În acelaşi timp, a fost dat
În acest capitol, continuă prezentarea membrilor ACPR şi personajelor care conduc această structură asociativă patronală.
Cum se explica oare faptul ca aceiasi oameni sunt foarte eficienti in a destructura statul
~Otelul, in grupa cu Manchester, Benfica si Basel~cum s-a refugiat Casa Regala din calea jefuitorilor
Republica Moldova nu are cum să fie continuatoarea statului medieval Moldova, iar istoria sa începe
În urma semnării tratatului de pace de la Bucuresti (16/28 mai 1812), Imperiul rus anexează
Share