home EVENIMENT, POLITICA Andreea Esca: Regret că am lăsat garda jos, la petrecerea din Olimp

Andreea Esca: Regret că am lăsat garda jos, la petrecerea din Olimp

Share

Andreea Esca a plâns aproape pe tot parcursului interviului pe care l-a acordat la Pro TV. Ea a spus că regretă că a lăsat garda jos și nu a respectat regulile de distanțare și de prevenire a răspândirii COVID-19 la Olimp, la petrecerea la care au participat zeci de vedete și influenceri.

Ea a declarat că primul confirmat cu COVID-19 a fost soțul său, apoi fiul Aris. Aceasta a declarat că inițial a avut un test negativ, dar la câteva zile a simțit că și-a pierdut mirosul în timp ce gătea:

”Găteam cartofi cu usturoi și mi-am dat seama că nu simt nimic. Apoi am mirosit niște parfumuri și nu simțeam nimic. Apoi mi-am pierdut gustul. Așa că am făcut testul din nou și a ieșit pozitiv”.

Esca a spus că avea roșu în gât, dar nu s-a speriat, pentru că îl face frecvent.

”Pentru soțul meu a fost mai grav. Alex e un om care face sport, nu fumează, are 50 de ani. A ajuns la Terapie Intensivă. Nu înțelegeam cum a cedat organismul unui om atât de puternic, care face toate sporturile extreme. Plămânii lui au fost atât de afectați într-un timp atât de scurt și a ajuns la Terapie Intensivă foarte repede, unde a stat foarte multe zile”, a declarat Andreea Esca.

Share