home POLITICA Anders Breivik, dusman declarat al imigrantilor

Anders Breivik, dusman declarat al imigrantilor

Share

Ove Vanebo, liderul organizatiei de tineret a Partidul Progresului din Norvegia (formatiune nationalista al carei membru este Anders Behring Breivik, barbatul arestat pentru ambele atacuri de vineri) spune despre colegul sau de partid ca “parea un tanar linistit si modest”.

“Suntem la fel de surprinsi ca toata lumea. Nu conteaza din ce partid face el parte, gestul este unul inacceptabil. Noi nu il credem insa capabil de asa ceva”

, a declarat Ove Vanebo, citat de The Guardian.

Nationalist convins si auto-declarat fundamentalist crestin, Anders Behring Breivik a postat, de-a lungul vremii, numeroase comentarii online in care critica imigrantii veniti in tara sa, dar si pe politicienii care, considera el, sustin acest fenomen.

Anders Behring Brevik pe Facebook

Intr-unul dintre comentariile postate online, Anders Behring Breivik ii critica pe imigrantii care “trimit bani din Norvegia catre islamisti”.

“Suspectul are in mod sigur inclinatii politice de dreapta si convingeri anti-musulmane, insa nu putem spune deocamdata daca acesta este motivul gestului sau”

, a declarat comisarul de politie Sveinung Sponheim la televiziunea publica norvegiana NRK, dupa arestarea lui Anders Behring Breivik.

Money.ro: Norvegia reintroduce controalele la graniţe, după atacul de vineri

Anders Behring Breivik a fost arestat vineri dupa ce a deschis focul asupra participantilor la o intrunire a aripii de tineret a partidului premierului norvegian, pe insula Utoya, ucigand 85 de persoane.

Money.ro: În clădirile din centrul Oslo se află încă explozibili nedetonaţi, avertizează autorităţile

Alte sapte persoane si-au pierdut viata in atacul cu bomba comis cu doar o ora mai devreme, in centrul orasului Oslo, in apropierea unei cladiri guvernamentale. Surse din cadrul anchetei au declarat ca Anders Behring Breivik a fost vazut si la locul atacului cu bomba, fiind considerat autorul ambelor atentate… tot pe HotNews

Atentatorul „fundamentalist crestin” din Oslo era MASON? Este Anders Behring Breivik candidatul manciurian?

Mai multe poze descoperite de internauti, blogeri si jurnalisti releva faptul ca potentialul tintas de pe insula Utoya, care ar fi legat de atentatul din Oslo, ar fi francmason.

Exista diferite poze ale lui Breivik, unele mai reusite, altele mai putin bune, unele alb-negru, altele color, dar toate confirma apartenenta lui Breivik la o loja masonica.

novopress

Cel mai tare ma distreaza ca sunt unele surse care incearca sa oculteze faptul ca vorbim despre un mason, taind aceeasi poza de la piept in jos… ca sa nu se vada sortul cu insemnele masonice, ca si cum in rezultate, pe Google Images, nu poti sa alegi “mai multe dimensiuni” si sa descoperi imediat realitatea.

Iata ce scrie SACCSIV pe acest subiect:

‹O alta fotografie o gasim postata si in articolul Norwegian massacre gunman was a right-wing extremist who hated Muslims.

Cititi si: Anders (32) tatt etter massakrene

Iata ce putem citi in articolul Suspectul arestat în legătură cu atentatele din Norvegia fotografiat în ţinută masonica:

«Suspectul atentatului din Norvegia asupra campusului unor tineri se numeşte Anders Behring Breivik şi este prezentat de ziarul britanic Daily Mail într-o ţinută masonică»

Bilanţul atentatului cu bombă comis vineri în centrul capitalei norvegiene şi al atacului armat din apropiere de Oslo, care a vizat o tabără de tineret, a crescut la cel puţin 91 de morţi.

Bloggerii norvegieni şi scandinavi sapă adânc în viaţa criminalului care a creat haos în Oslo şi teroare în întreaga Norvegie, stupefacţie şi oripilare dincolo de graniţele acestei ţări.

Claudiu Tarziu: Teroristul norvegian e mason, nu creştin

Astfel, blogerul Balder a dezvăluit că atentatorul era un violent activist antirasist, pro-homosexual şi pro-Israel. Acelaşi lucru este dezvăluit şi de Nationell.nu, iar presa de sistem din Norvegia este nevoită să recunoască, la rândul său, că asasinul diabolic este animat de convingeri pro-israeliene duse la extrem.

InfoWars: Was Norway Killer Anders Behring Breivik a Freemason?

Se pare că acesta a fost extrem de deranjat de mesajul afişat, cu o zi înainte de atac, de tinerii din tabără. Pe el era scris: “BOICOTT ISRAEL“»

Share