home CORUPTIE, POLITICA Anca Alexandrescu îi controla poşeta Vioricăi Dăncilă

Anca Alexandrescu îi controla poşeta Vioricăi Dăncilă

Share

Vasile Dăncu face dezvăluiri interesante din culisele Cabinetului Dăncilă, după ce a fost atacat de Anca Alexandrescu, buldoaga care fusese pusă de Dragnea să o monitorizeze pe duamna premier.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

“Nu fac polemică cu Anca Alexandrescu, ‘văduva neagră’ a PSD. Uitasem că există, ultima dată am văzut-o controlând poşeta doamnei Viorica Dăncilă, premier al României, control după care raporta dacă are sau nu bani în poşetă.

Experienţa mea îndelungă prin zona PSD şi memoria poveştilor de alcov din cabinetele preşedinţilor mă pot ajuta să deschid un lung serial despre activitatea complexă a celei care a generat rândurile de faţă şi despre rolul acesteia în comunicarea mediatică şi consilierea conducerii PSD, mai ales în realizarea blocajelor de comunicare şi scurgerea de informaţii.

Dar nu merită deocamdată acest efort, mă mulţumesc să mă las măgulit de ultimul articol de pe realitateadinpsd.net, care mă elogiază fără voie”, a scris Vasile Dâncu, pe blogul său.

Anca Alexandrescu a publicat zilele trecute, pe site-ul realitateadinpsd.ro, un text, în care îl atacă dur pe Vasile Dâncu.

Share