home POLITICA ANAF o lălăie strategic cu executarea sediului Antena 3

ANAF o lălăie strategic cu executarea sediului Antena 3

Share

ANAF o lălăie strategic cu executarea sediului Antena 3

ANAF o lălăie strategic de cinci luni de zile cu executarea sediului Antena 3, pentru recuperarea daunei din Dosarul ICA, în care a fost condamnat Dan Voiculescu.

Cel mai important este, vorba lui Toma Caragiu, să ai pe cineva undeva. În acest caz, cei de la Antena 3 au pe cineva la ANAF. Foarte binevoitori. Care par a întţârzia pe cât posibil punerea în aplicare a executării silite, pentru recuperarea prejudiciului constituit prin infracţiunile mogulului ce patronează de facto Intact.

În ce priveşte clădirile în care se află acum Grupul Grivco, inclusiv imobilul închiriat Antena 3, ANAF afirmă că “nu are instrumentele legale în vederea administrării acestor imobile”. Ei, şi dacă nu ai instrumentele legale, laşi ruşinea presei să se lăfăie în zgrie-nori-ul de pe Strada Gârlei, fârtate!

Una peste alta, ANAF se străduieşte să facă în aşa fel încât procedurile de executare silită a Grivco să dureze cât mai mult:

Intrucat bunurile imobile, inainte de confiscare, erau in circuitul civil in diferite situatii juridice, respectiv formau obiectul unor contracte de locatiune sau alte astfel de contracte, Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) nu are instrumentele legale in vederea administrarii acestor imobile

Anume:

ANAF a demarat procedurile in vederea adoptarii unei solutii cu privire la aceste bunuri

De ce? Simplu. ANAF este agenţie în Ministerul Finanţelor, din Guvernul României, condus de Victor Ponta, prietenul lui Mihai Gâdea, directorul general Antena 3, avându-l patron pe Dan Voiculescu, liderul politic de facto al Partidului Conservator, aflat în coaliţia de guvernare.

Ideea este că, dacă lucrurile vor continua aşa, DNA va începe o anchetă la ANAF pentru nepunerea în aplicare a unei sentinţe a unei instanţe judecătoreşti.

Share