home CORUPTIE, POLITICA Ali Comicul se prelinge slugarnic pe lângă noua conducere PSD

Ali Comicul se prelinge slugarnic pe lângă noua conducere PSD

Share

Fostul secretar general al PSD Mihai Fifor, supranumit Ali Comicul pentru declaraţiile sale neverosimile, a declarat ca nu stie ce a discutat Viorica Dancila cu Klaus Iohannis la Palatul Cotroceni.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Însa, a afirmat politicianul, dupa acea intrevedere s-au schimbat multe, iar Viorica Dancila si-a anuntat candidatura la prezidentiale.

„Am participat si la intalnirea de la Cotroceni, acea runda de consultari de la Cotroceni, si intr-adevar discutia de dupa consultari a avut loc cu presedintele Klaus Iohannis, nu stiu ce s-a discutat, pentru ca a fost un tete-a-tete.

Cert este ca s-au schimbat foarte multe in cateva zile. A existat decizia doamnei prim-ministru de a avea cat se poate de repede congresul, a existat decizia doamnei prim-ministru de a candida pentru alegerile prezidentiale”, a spus Mihai Fifor.

Fifor a completat ca „a fost o vara epica”, amintind si de ruptura dintre PSD si ALDE. Fifor a fost catalogat drept „sobolanul partidului” de catre Eugen Teodorovici in cadrul sedintei CEX in care Dancila a fost fortata sa demisioneze.

Secretarul general interimar al PSD Paul Stanescu spune ca dupa alegerile europarlamentare s-a inteles cu Dancila sa nu fie organizat congres in 2019 si sa nu candideze la Presedintie. „Mariajul asta al nostru a durat foarte putin, sapte, opt zile”, a explicat el.

Acesta a mai spus joi, la Slatina, ca „batuse palma” cu Viorica Dancila sa nu intre in cursa pentru Cotroceni, dar Viorica Dancila a incalcat intelegerea dupa o intalnire cu presedintele Klaus Iohannis.

In schimb, Klaus Iohannis a afirmat, intrebat daca a avut o discutie cu Viorica Dancila in care sa o convinga sa candideze la prezidentiale, ca PSD a convins-o sa fie prezidentiabilul partidului.

Viorica Dancila a explicat ca este nedumirita de afirmatiile lui Paul Stanescu potrivit carora ar fi decis sa candideze la prezidentiale dupa o discutie cu Klaus Iohannis. Fostul lider al PSD a precizat ca nu este „nici cel mai mic sambure de adevar” in declaratiile acestuia.

Share