Alexandru Cumpănaşu: Mafia italiană vrea să mă arunce în aer!

Share

Alexandru Cumpănaşu a declarat luni, la Sinteza zilei” de la Antena 3, ca sunt informatii ca mafia din Italia ar dori sa il arunce in aer.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cumpănaşu a sustinut ca s-a intalnit cu seful parchetului antimafia din Italia, caruia i-a dezvaluit pe parcursul mai multor ore detalii despre clanurile de infractori care opereaza in aceasta tara. El a sustinut ca sut si magistyrari italieni implicati in traficul de carne vie.

Intrebat de Razvan Dumitrescu daca nu-i este teama ca „cineva va apasa pe un buton si va sari in aer” avand in vedere modul in care opreaza mafia italiana, Cumpănaşu a spus ca exista astfel de amenintari.

El a sustinut ca unul dintre cele mai puternice clanuri din Italia i-a pus gand rau, insa nu poate sa spuna despre cine este vorba intrucat i-au interzis procurorii italieni.

Cumpănaşu a mai afirmat ca a facut un miting intr-o piata din Roma, la care ar fi participat cateva sute de romani (in realitate au fist cateva zeci), unde a fost pazit de trupe speciale ale serviciilor italiene.

„M-am simtit mai in siguranta in Italia decat in Romania. Aici s-ar bucura daca mi-ar trage un glont in cap”, a mai sustinut Cumpănaşu.

Mihai Gadea si Razvan Dumitrescu, foarte vehemnti de obicei cu lideri ai Opozitiei, au ascultat cuminti delirul lui Cumpănaşu.

Share