Alexandru Cumpănaşu, la RRA: “Eu mă bat cu Werner!”

Share

Prima dezbatere electorala la care a participat Alexandru Cumpănaşu s-a lasat cu scandal. Invitat la Radio Romania Actualitati, Cumpănaşu a zbierat si l-a jignit pe avocatul Daniel Ionascu, reprezentant al candidatei Ramona Ioana Bruynseels, fiind la un pas sa fie dat afara din studio.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Candidatul Cumpănaşu s-a enervat cand Ionascu a spus ca „drama de la Caracal cu are ce cauta intr-o campanie electorala”. Alexandru Cumpănaşu l-a facut nemernic, afirmand ca „dvs. sunteti soferul doameni Bruynseels sau de ce veniti aici?”.

„In conditiile in care domnul Cumpănaşu jigneste de o maniera de-a dreptul suburbana, intreb daca nu s-ar comporta la fel si la tribuna prezidentiala. Am toate argumentele ca da”, a reactionat Ionascu.

Cumpanasu a inceput imediat sa zbiere, spre disperarea realizatoarei emisiunii:

Cumpanasu: Sunteti un trepadus al doamnei Bruynseels

Realizatoare RRA: Va rog frumos, domnule Cumpanasu

Cumpanasu: Eu nu mi-am trimis trepadusii aici ca sa atace candidatii la prezidentiale. Daca ajung presedinte, voi folosi intru totul acelasi limbaj fata de toti escrocii, golanii, smecherii.

Realizatoare RRA, disperata: Domnule Cumpanasu, nu ne da voie CNA sa folosim asemenea cuvinte la Radio Romania. Va rog frumos

Cumpanasu: Cum adica, vine un avocat sa imi dea lectii? Eu nu ma bat cu Bruynseels, eu ma bat cu Werner!

Share