home CORUPTIE, POLITICA Alexandru Cumpănaşu, fără facultate, a predat la Colegiul MAI

Alexandru Cumpănaşu, fără facultate, a predat la Colegiul MAI

Share

Informatii surprinzatoare despre Alexandru Cumpănaşu revin in actualitate. Sef al CNMR, organizatie in care se afla numeroase universitati, si candidat la Presedintie, Cumpănaşu nu a absolvit nicio facultate. CV-ul sau nu este public nicaieri.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

”O sursa bine informata imi spune ca numitul Cumpănaşu n-a terminat nici macar anul I de facultate. Deci n-are studii superioare. Asta nu-i bai ca, deh, tara are nevoie de toti oamenii ei, cu sau fara facultate. Numai ca alde Cumpănaşu PREDA de niste ani buni fel de fel de cursuri pe la Colegiul MAI. Deci? Facem un tic-tac cu ‘specialistul’ Cumpănaşu?”, scria Robert Turcescu pe Facebook in 2016.

Intrebat despre studii, Alexandru Cumpănaşu a sustinut atunci ca urmeaza un MBA la o universitate din Elvetia.

„Am fost elev intr-o comuna din judetul Olt si sunt foarte mandru de acest lucru. Tatal meu a fost inginer zootehnist, mama mea este inginer zootehnist. Liceul l-am urmat la Caracal. Cu Bucurestiul am avut legatura abia la 19 ani, cand am inceput sa muncesc. De fapt, implicarea civica a fost cea care m-a adus la Bucuresti. In prezent (n.r. – 2016) fac un MBA pe leadership la o universitate in Elvetia”, spunea, in 2016, Alexandru Cumpănaşu pentru DC News.

Informatia ca Alexandru Cumpănaşu nu este absolvent de studii superioare este confirmata si de Capital.

„Surse au dezvaluit pentru Capital, ca actualul candidat la alegerile prezidentiale din partea… poporului ar fi inceput cursurile la SNSPA, dar le-ar fi abandonat dupa doar un an”.

Share