home EVENIMENT, POLITICA Alex Dima: Opriţi-vă! Ignoranţa voastră o să ne coste pe toţi!

Alex Dima: Opriţi-vă! Ignoranţa voastră o să ne coste pe toţi!

Share

Alex Dima (Pro TV) este jurnalistul care face partea de teren a emisiunii “România, te iubesc!”, prezentată de Cristian Leonte.

Dima publică un mesaj de profundă revoltă după ce a primit mai multe mesaje pe Facebook în care se susţine că Andreea Esca a fost plătită pentru a susţine că are coronavirus.

„Terminaţi cu prostiile astea pe care le scrieţi!”, le cere Dima. Mesajul său a primit peste 10.000 de like-uri în mai puţin de o jumătate de oră.

„Opriţi-vă! Ignoranţa şi nepăsarea voastră o să ne coste pe toţi! Mă uit cu groază la părerile unor compatrioţi despre interviul dat de Andreea Esca. Atâta inconştienta…Ce nu pricepeţi?

Există un virus. Oameni, sute, mii suferă. Oameni mor. Măcar din respect pentru ei şi familiile lor, terminaţi cu prostiile astea pe care le scrieţi!

Ce e atât de greu să pricepeţi că dacă ne îmbolnăvim toţi, nu avem unde să ne tratăm? Dacă se îmbolnăvesc medicii, cine ne tratează? Cine şi unde??? O să murim cu zile.

Ani la rând, incostienta şi nepăsarea voastră au ţinut ţara asta pe loc, la marginea civilizaţiei. Voi aţi votat tot felul de incompetenţi. Voi le-aţi crezut minciunile şi prostiile, aşa cum, acum îi credeţi pe cei care vă spun că virusul ăsta nenoricit nu există! Voi!

Ce e în mintea voastră când ne spuneţi că suntem plătiţi să spunem că există un virus??? Vă e greu să vă spălaţi pe mâini, să păstraţi distanţa, să purtaţi o mască? Treziţi-vă!”, a scris Dima pe Facebook.

Iată câteva dintre mesajele primite de Alex Dima la ştirea privind îmbolnăvirea Andreei Esca şi a soţului ei. „Să luăm aminte”, a fost îndemnul lui Alex Dima.

„Câţi bani a luat pentru asta ..,se poartă acum că vedetele să aibă covid … trebuie să trăiască toată lumea şi ei şi guvernul”, a susţinut un ultilizator de Facebook. „Cu cât te-a plătit ProTV-ul pt telenovela asta?”, a fost un alt mesaj.

    

Share