home EVENIMENT, POLITICA Alegerile anticipate ar putea să aibă loc odată cu cele locale

Alegerile anticipate ar putea să aibă loc odată cu cele locale

Share

Conducerea PNL ar fi batut deja in cuie decizia sa provoace alegeri anticipate, acestea urmand sa aiba loc odata cu cele locale, in luna iunie a anului viitor, a anuntat Radu Tudor la Antena 3, citand surse de la varful PNL.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Tudor a spus ca Guvernul Orban va cadea in luna martie, dupa care vor fi începute imediat actiunile necesare pentru organizarea de alegeri anticipate. Acestea ar urma sa aiba loc odata cu alegerile locale.

„Stiti bine dorinta exprimata public, in mod repetat, de presedintele Klaus Iohannis, cea de organizare a unor alegeri anticipate, iar investirea acestui Guvern sa aiba un caracter provizoiru.

Presedintele si premierul Orban au spus la unison ca se vor declansa alegeri anticipate. Peste mai putin de trei luni de zile, o sa intram in toata logica acestei rasturnari de situatie.

Sa avem anticipate presupune sa cada Guvernul de doua ori. Cum va arata Romania cu un Guvern care va fi daramat chiar de propria sa majoritate? Am mai experimentat lucrul asta cu PSD.

Acum este ceva mai interesant pentru ca atat presedintele, cat si majoritatea parlamentara sunt de aceeasi parte si va trebui sa existe o explicatie publica, de ce trebuie daramat acest Guvern.

Daca s-a luat aceasta decizie ca in martie sa fie declansata procedura pentru alegeri anticipate, ei bine, obiectivul este ca in luna iunie sa avem alegeri parlamentare anticipate impreuna cu alegerile locale si chestiunea asta se va intampla in doua tururi de scrutin”, a declarat Radu Tudor, la Antena 3.

Share