home CORUPTIE, POLITICA ALDE se prăbuşeşte complet în opţiuni de vot, PSD înoată la 22%

ALDE se prăbuşeşte complet în opţiuni de vot, PSD înoată la 22%

Share

ALDE ar primi doar 1,4% din voturi pentru alegerile parlamentare. Pe primul loc în sondaj se află PNL.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Un sondaj făcut de Biroul de Cercetări Sociale, în perioada 1-7 mai 2020, pe un eşantion naţional de 1.545 persoane, reprezentativ pentru populaţia adultă a României, arată cum stăm acum.

Concluzia este că coronacriza a dat o lovitură dură populiştilor şi a ajutat partidele de dreapta, care susţin statul de drept şi livrează soluţii.

La întrebarea „La alegerile parlamentare, cu ce partid intenţionaţi să votaţi?”, 33% dintre cei chestionaţi au ales PNL, 22,5% – PSD, 22% – USR-PLUS, 6,5% – PMP, 5,3% – UDMR, 5,1% – Pro România, 1,4% – ALDE.

Barometrul naţional „Lumea şi valorile ei politice” a fost realizat pe un eşantion de 1.545 de persoane, reprezentativ pentru populaţia adultă a României. Un număr de 155 de interviuri au fost aplicate românilor din Diaspora (10%).

Eşantionul are o eroare statistică de +/-2,7%, la un interval de încredere de 95%. Interviurile s-au realizat prin telefon (75%) şi online (25%). Cercetarea a fost finanţată de Comitetul Naţional al Românilor-Americani Republicani din Statele Unite ale Americii.

Share