home CORUPTIE, POLITICA Alde PSD, cei daţi afară de Călin P. Tăriceanu, îşi fac alt partid

Alde PSD, cei daţi afară de Călin P. Tăriceanu, îşi fac alt partid

Share

Unii alde PSD, care s-au rupt din oportunism diferit de cel al şefului îşi fac un partid nou. Deputatul Ion Cupa, exclus din ALDE, este unul dintre aceştia.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

Cupa sustine, intr-o postare pe Facebook, ca deciziile luate impotriva lui si a altor colegi sunt nestatutare si anunta ca va gasi solutii „pentru ca proiectul nostru pentru un ALDE liberal sa mearga mai departe”.

Ion Cupa, exclus din partidul lui Tariceanu, anunta ca va gasit solutii ca „proiectul pentru un ALDE liberal sa mearga mai departe”.

Deputatul Ion Cupa sustine, intr-o postare pe Facebook, publicata vineri seara, ca decizia de excludere a sa si a altor colegi din ALDE este nestatutara.

„Dragi colegi, batalia pentru salvarea ALDE continua. Deciziile luate astazi impotriva mea si a altor colegi nu vor ramane asa. Ele sunt profund nestatutare si au creat o puternica dezamagire in toate structurile partidului. In urmatoarele zile, vom gasi solutiile potrivite pentru ca proiectul nostru pentru un ALDE liberal sa mearga mai departe. Inclusiv in Dolj. Aveti incredere!”, a scris fostul presedinte al ALDE Dolj.

Biroul Politic Executiv a decis excluderea lui Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu, Alexandru Baisanu si Ion Cupa din partid. Starea Presei îi va numi de-acum încolo pe aceştia Alde PSD.

„Biroul Politiv Executiv ALDE ia act de pierderea calitatii de membru ALDE, prin incalcarea prevederilor Art 14 (2) lit c din Statutul ALDE ‘Calitatea de membru ALDE se pierde prin aderarea sau sustinerea publica a unui alt partid sau a unei alte doctrine politice, cu exceptia partidului/partidelor cu care ALDE se afla in alianta politica sau electorala’, a urmatorilor membri: Teodor Melescanu, Gratiela Gavrilescu, Ion Cupa si Alexandru Stefan Baisanu si drept consecinta, se procedeaza la radierea lor din baza de date”, potrivit ordinii de zi a sedintei ALDE.

Share