home POLITICA Akram Soţul are pile, a ajuns boss în Ministerul Agriculturii

Akram Soţul are pile, a ajuns boss în Ministerul Agriculturii

Share

Adeptul dictatorului sirian Bashar al-Assad Akram Soţul a ajuns în Ministerul Agriculturii. El este directorul cabinetului secretarilor de stat din acest minister. Ce-o mai fi şi asta…

Akram Shhaideh şi factorul fragmentare România – UE/NATO

Ne imaginăm un cabinet, unde există foarte mulţi funcţionari cu mânecuţe, care trebăluiesc non-stop. Ei sunt conduşi de un director, care este soţul lui Sevol Shhaideh. Nimeni nu putea să facă mai bine chestia asta decât sirianul nostru preferat.

Akram Soţul, atârnător prin structura dragnistă care parazitează ţara

Akram Soţul a fost numit aşadar peste noapte șef peste consilierii personali ai secretarilor de stat din Ministerul Agriculturii, conform infoialomita.ro. Acesta este nimeni altul decât soțul vicepremierului și ministrului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, Sevil Shhaideh.

Sevil este cunoscută ca fiind mâna dreaptă a șefului PSD, Liviu Dragnea.

Akram Soţul, mărul discordiei Iohannis – Dragnea din decembrie anul trecut

Nu este prima dată când numele soțului actualului vicepremier apare în spațiul public. La începutul acestui an, când propunerea lui Sevil Shhaideh pentru funcția de premier a fost respinsă de președintele Klaus Iohannis, în presă a apărut informația că șeful statului a luat această decizie din cauza faptului că Akram

Shhaideh a ocupat funcții guvernamentale în regimul dictatorial sirian. Frații lui au, de asemenea, legătură cu acest regim.

Share