home CORUPTIE, POLITICA Adrian Solomon şi Irinel Stativă, deputaţi PSD, au făcut scandal într-o shaormerie

Adrian Solomon şi Irinel Stativă, deputaţi PSD, au făcut scandal într-o shaormerie

Share

Adrian Solomon, deputatul huligan PSD care nu o lăsa să vorbească pe Violeta Alexandru, în Comisia pentru Muncă, şi Irinel Stativă, coleg de suferinţă pesedistă, s-au dat în stambă, la shaormerie.

Deputaţii PSD Adrian Solomon şi Ioan Irinel Stativă au făcut scandal într-o şaormerie din Centrul Vechi, refuzând să poarte măşti.

Cei doi i-au înjurat pe poliţiştii chemaţi de urgenţă, de vânzători. Solomon a fost amendat cu 1.600 de lei, iar Ioan Irinel Stativă cu 1.000 de lei.

Conform unui comunicat al Poliţiei, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi a fost solicitată de agenţii de pază ai unui fast-food din sectorul 3, „să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuză să poarte masca de protecţie, având un comportament recalcitrant”.

„Poliţiştii au depistat persoană în cauză, iar în urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoană în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său a manifestat un comportament similar. Cei doi bărbaţi au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public”, arată Poliţia Capitalei.

Comunicatul integral al Poliţiei Capitalei

În această dimineaţă, o patrulă a Serviciului de Poliţie pentru Centrul Vechi din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, a fost solicitată de agenţii de pază ai unui restaurant de tip fast-food din sectorul 3, să intervină întrucât în interiorul localului se afla un bărbat care refuză să poarte masca de protecţie, având un comportament recalcitrant.

Poliţiştii au depistat persoană în cauză, iar în urma discuţiilor purtate, acesta le-a adresat expresii jignitoare, având o atitudine sfidătoare la adresa acestora. Alături de persoană în cauză se mai afla un bărbat care, la rândul său a manifestat un comportament similar.

Cei doi băbăti au fost sancţionaţi contravenţional cu două amenzi în valoare totală de 2600 de lei pentru provocarea ori participarea efectivă la scandal, în locuri publice şi pentru proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare în public.

Share