home CORUPTIE, POLITICA Adrian Solomon (PSD), show revoltător la audierea Violetei Alexandru VIDEO

Adrian Solomon (PSD), show revoltător la audierea Violetei Alexandru VIDEO

Share

Preşedintele Comisiei de Muncă a Camerei Deputaţilor, Adrian Solomon (PSD), a avut o atitudine extrem de agresivă faţă de ministrul propus al Muncii, Violeta Alexandru.

DONEAZĂ ACUM

PENTRU PRESA INDEPENDENTĂ!

El a lansat mai multe jigniri la adresa acesteia în timpul audierilor din Parlament. Solomon a susţinut că Violeta Alexandru „nu a înţeles nimic din pensia minimă” şi că spune aberaţii.

„Să dăm şanse doamnei ministru că unui bărbat. Un om care spune aberaţii să i se spună în fata”, a spus Solomon.

„Să ştiţi că mă jigniţi, domnule preşedinte”, a reacţionat Violeta Alexandru. „De ce jigniţi o femeie?”, a sărit Florin Roman (PNL) în ajutorul ministrului Muncii.

Solomon a hăhăit batjocoritor, ca replică. „Puteţi, vă rog frumos, dle Solomon, să nu mai faceţi jigniri?”, a insistat Roman.”Nu”, a răspuns Solomon.

Comportamentul lui Solomon a stârnit numeroase reacţii de protest, mai ales că el a continuat să îi jignească şi pe cei de la USR.

Deputatul Florin Roman (PNL) a intervenit în ajutorul ministrului Muncii. Solomon a reacţionat şi mai agitat şi agresiv.

Solomon: Nu aveţi dreptul să vorbiţi, nu sunteţi membru al acestei comisii.
Roman: Nu sunteţi la PCR, domnule Solomon
Solomon: Chestiunea cu PCR-ul este în capul dvs.
Roman: Este din atitudinea dvs.
Solomon: După exemplul domnului Iohannis mă comport şi eu

„Domnule lider, sunteţi caraghios acum”, a mai atacat apoi Solomon, înainte de a-l ameninţa pe Florin Roman că îl dă afară din sală.

Share