home POLITICA Adrian Severin: Referendumul pe Justiţie e contra lui Iisus Christos

Adrian Severin: Referendumul pe Justiţie e contra lui Iisus Christos

Share

Adrian Severin, fostul europarlamentar PSD care a făcut închisoare pentru luare de mită, susţine că referendumul pentru justiţie este antichristic pentru că scoate în afara legii „iertarea creştină”.

„După ce, prin boicot anticristic, s-a invalidat referendumul asupra familiei creştine, ar fi tragic să ni se impună, prin referendum anticristic, scoaterea iertării creştine în afara legii”, a scris Severin pe Facebook.

Recent, magistraţii instanţei supreme au respins definitiv contestaţia în anulare formulată de fostul europarlamentar Adrian Severin, condamnat la 4 ani de închisoare în 2016. Severin a cerut anularea pedepsei, în baza deciziei CCR privind completurile de 5 judecători.

„Respinge, ca inadmisibilă, cererea de repunere în termenul de declarare a contestaţiei în anulare formulată de contestatorul condamnat Severin Adrian. Respinge, ca inadmisibilă, contestaţia în anulare formulată de contestatorul condamnat Severin Adrian împotriva deciziei penale nr. 187 din 16 noiembrie 2016, pronunţată de ICCJ, completul de 5 judecători. (…) Definitivă”, se arată în minuta instanţei.

Pe 16 noiembrie 2016, Adrian Severin a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la patru ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunilor de luare de mită şi trafic de influenţă. Adrian Severin, eliberat condiţionat la începutul acestui an, a formulat o contestaţie în anulare, înregistrată pe data de 13 decembrie pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Severin a cerut instanţei supreme anularea pedepsei, invocând decizia CCR privind completurile de 5 judecători de la ICCJ, constituite nelegal. Adrian Severin a fost trimis în judecată de DNA sub acuzaţia că, în perioada decembrie 2010 – martie 2011, a acceptat promisiunea a doi jurnalişti de la publicaţia britanică „The Sunday Times”, care efectuau o investigaţie sub acoperire, de a-i plăti 100.000 euro anual în schimbul depunerii de amendamente în comisiile de specialitate ale Parlamentului European, pe de o parte, şi votării împotriva altor amendamente ce nu corespundeau intereselor societăţii comerciale pe care aceştia pretindeau că o susţin, pe de altă parte. El a fost eliberat condiţionat la începutul acestui an.

Citeşte şi
Vicepreşedintele ALDE Marian Cucşa a declarat că PNL şi USR, prin reacţiile la decizia CCR,
Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a cerut demisia necondiționată din funcție a președintelui Klaus Iohannis,
Peste 43 de organizații civice au transmis o scrisoare deschisă președintelui Klaus Iohannis și partidelor
Un protest este anunțat în această seară, de la ora 18.00, în Piața Victoriei din
Andreeea Răducan, fosta mare campioană la gimnastică, a dat publicităţii un mesaj în care îi
~contra a lui Basescu spre Plesu~ponta: Basescu trebuie suspendat, judecat si bagat la inchisoare~DNA ii
~Severin, la un pas de a deveni fluturas~fondurile structurale pe o axa POR, suspendate~PSD racoleaza
~ANI ii ia la puricat pe Valean, EBa si Severin~Chirtoaca, ales primarul Chisinaului~CNAS si medicii
~Lazaroiu! la Munca~averea nejustificabila a lui Severin~concedieri la Fisc, Vama si Garda~maghiarii agita Trianonul~Grecia in
Nastase si Ilici il apara pe Severin~cine pe cine a mai turnat. azi, Besoiu pe
Share