Adrian Năstase atacă PSD Ciolacu. “Încalcă statutul partidului!” VIDEO

Share

Eugen Orlando Teodorovici, senator PSD, a dezvăluit o discuţie avută cu Adrian Năstase, în care fostul premier PSD a criticat dur actuala conducere a PSD.

„Se vorbeşte despre o moţiune, adică cine candidează să meargă cu o moţiune. Şi domnul preşedinte Adrian Năstase, l-am sunat să-l felicit de ziua domniei sale, şi mi-a spus: ‘Eugen, această abordare neprevăzută de statut este un atac la democratie’.

Am stat şi m-am gândit şi i-am spus ‘corect, domnule preşedinte, aveţi dreptate’. De ce faci o astfel de abordare pe moţiune? Oferi funcţii celorlalţi colegi pe care vrei să-i atragi cu tine, încerci să-l laşi pe contracandidat fără alte posibile nume, şi poate în acea echipă intra persoane care într-un congres corect nu ar obţine nici măcar un vot”, a declarat Teodorovici, într-un interviu acordat lui Ion Cristoiu.

Teodorovici a criticat şi intenţia lui Ciolacu de a organiza un congres al partidului cu numai 200 de delegaţi, în loc de 3-4.000.

Ciolacu a anunţat că nouă conducere a PSD va fi stabilită, în cadrul congresului PSD, prin votarea unor moţiuni care vir fi depuse de echipele care vor să se instaleze la vârful partidului.

Share