A început sezonul curățeniei absolute – ce trebuie să știi despre firme de curățenie București

Share

A început sezonul premergător sărbătorilor de iarnă și odată cu acesta și toate pregătirile specifice. Pentru cei care activează pe nișa serviciilor de curățenie este plin sezon și asta din simpla obișnuință de a pregăti casa cum se cuvine. Aici nu se include spre exemplu decorarea exterioarelor, ci curățarea în amănunt.

La primul gând ideea ca o echipă să se ocupe de curățenia casei pare ceva de ordinul mofturilor. În fapt, în contextul societății curente astfel de servicii și-au demonstrat necesitatea, în condițiile în care ne confruntăm cu program de muncă prelungit, prea mult stres, activități ce atrag și fac ca ideea de menaj să fie una depășită, totuși nu total ignorată. Cum pentru orice domeniu avem și specialiști, nici în acest caz nu lipsesc.

Firme de curățenie în București

Pentru cei interesați de o firma de curatenie Bucuresti Real Clean este una dintre opțiuni. Cu disponibilitate de deplasare, nu va conta în ce sector se află solicitantul. Astfel, o echipă mobilă vine la locul stabilit și face casa lună. Partea și mai bună este că acolo unde se dorește, întreaga activitate se poate desfășura în timpul unui orar, astfel încât proprietarul să nu fie deranjat sau să își amâne programul. La sosire, acesta găsește casa curată, conform cu tipul de solicitare făcută.

În fapt, cu ce se pot ocupă aceste firme, ce fel de servicii pot include? Dacă ne referim la sectorul rezidenţial, la curățenia casei, atunci tot ce ține de igienizare, de așa-zisa curățenie generală se poate include în lista de cerințe. Pentru zone de birouri și clădiri industriale se poate spune același lucru, cu mențiunea că partea de curățenie nu este la fel de detaliată, dar se pune accent pe dezinfectare. Un sector aparte îl ocupă curățenia post contructor, înainte ca spațiul cu pricina să fie dat spre folosință.

Servicii accesibile, imposibil de realizat pe cont propriu

Dacă v-ați imaginat acum o echipă de câteva persoane care vine și scutură, pune la loc, aspiră și șterge pragul atunci este cazul să plusați. Echipa de fapt vine dotată ca la carte, cu produse profesionale, cu echipamente pe măsură. Astfel, multe dintre serviciile puse la dispoziție nici nu au cum să se desfășoare pe cont propriu de către un solicitant, ci poate doar cu închirieri de echipamente și plata acestora, precum și a unui ajutor care să le folosească corect. Iată și explicația:

  • Curățarea cu aspiratorul profesional cu injecție-extracție

Se pot curăţa suprafețele textile, covoare, machete, canapele, fără ca acestea să fie scoase din încăperi, expuse căldurii solare sau a altor condiții. Nu rămân ude, ci doar curate, ceea ce desigur că nu s-ar putea realiza fără un aparat pe măsură. Se pot curăţa astfel chiar și saltelele, un lucru chiar indicat la un moment dat, pentru prevenția apariției de acarieni și nu numai.

  • Curățarea electrocasnicelor în profunzime

Când se depune grăsimea totul este mai greu de curățat. În plus, este necesară dezasamblarea uneori, pentru a ajunge un spații greu accesibile. Hota sau cuptorul sunt printre acele electrocasnice de care trebuie să ne ocupăm minuțios, însă câți fac asta?

  • Curățenia post constructor

Un spațiu ce nu a fost locuit, recent renovat are numeroase detalii care necesită atenție: curățarea excesului de var și alte materiale de pe plinte, liniile plăcilor ceramice, curățarea prafului, molozului sunt un plus de muncă pentru cei care abia așteaptă să se mute.

Astfel de opțiuni se pot completa, mai nou, cu servicii de administrare a spațiilor. Mai ales pentru cei foarte ocupați sau pentru cei plecați din țară, serviciile profesionale de întreținere a locuințelor sunt soluția modernă pentru a evita incidente – spargeri descoperite prea târziu, inundații sau alte avarii, cauzate chiar și de degradarea în timp pentru că spațiul nu este locuit. O lungă listă de servicii sunt implicate și aici, pentru cei interesați.

Cu doar câteva exemple de acest gen ne dăm seama câtă diferență face munca unei echipe profesioniste și munca clasică a oricărei gospodine. Timpul prețios investit în menaj și nu numai poate deveni mai prețios când interesul vizează mai mult relaxarea, dar fără a compromite nevoia de a locui într-un spațiu curat.

Share