Liviu Dragnea s-a lepădat de fi-su din motive foarte serioase

Share

Liviu Dragnea are toate motivele să se lepede de toată lumea care îl cunoaşte şi pe care o cunoaşte. Îşi tot prosteşte în faţă electoratul, sperând că tot ce minte pe la televiziunile de partid este crezut pe loc de prostime.

“Tel Drum-ul sau nici o altă companie nu mi-a plătit nimic din ceea ce s-a realizat în vreo proprietate de-a mea. Niciodată!”, declară Dragnea, senin, după apariţia primelor documente din scandalul “Valiza”. Asta dupa sceneta cu valizele din care arunca gogoşi şi dosare cu Iohannis. Un caraghios… Iată probele.

Liviu Dragnea şi familionul, zeci de milioane de euro în pofida dosarelor penale

Pâna la scandalul “Valiza”, Track News a publicat în exclusivitate documente care demonstreză că familia Dragnea, prin fiul său, Dragnea Ştefan Valentin, a obţinut zeci de miilioane de euro () şi, mai grav, o face chiar şi în ziua de azi, în ciuda dosarelor penale existente.

Avem imagini cu o viaţă de lux (în limitele educaţiei membrilor grupării), mailuri despre împrumuturi personale de milioane de lire sterline, etc. Ba chiar şi mailuri de-ale fiului, în care acesta cerea bani cu nemiluita de la Tel Drum.

Şi, chiar şi în faţa acestor dovezi, Liviu Dragnea, susţine în continuare că nu are “nici o legătură”. Păi, îşi reneagă fiul?! Nu e al lui?! Sau va face o scenetă la Antena 3 în care se va victimiza ca fiind înşelat de Bombonica, astfel că Ştefan Valentin este, de fapt, un bastard care îl căpuşează masiv fără ca el să ştie? Sau crede că toţi românii sunt proştii lui de serviciu?!

Fiul lui Liviu Dragnea ia de la Tel Drum active de 3 milioane de euro la preţul de 5.963 de euro

Compania Tel Drum SA și directorul ei, Petre Pitiș, nu doar i-au achitat lui Valentin Dragnea, fără a avea o bază legală, reparațiile mașinii. I-au cumpărat și dăruit odraslei liderului PSD mai multe autoturisme de lux.

Mașini de zeci de mii de euro i-au fost cedate lui Valentin Dragnea printr-un mecanism destul de neșlefuit: erau cumpărate pe firmele ce au fost apoi cedate, cu active cu tot, la prețuri derizorii.

De exemplu, pentru toată societatea Gransiloz SRL, Valentin Dragnea a plătit suma de 5.600 de euro. Dar de acești bani s-a ales, printre altele, cu un Ford Ranger și un Mitsubishi Pajero aproape achitate integral. Plus un.cal evaluat la 3.700 de lei.

Share