home POLITICA Trump le prezintă tuturor senatorilor, la Casa Albă, planul pentru Coreea de Nord

Trump le prezintă tuturor senatorilor, la Casa Albă, planul pentru Coreea de Nord

Share

Donald Trump şi echipa sa ar prezenta în aceste momente senatorilor planul SUA pentru Coreea de Nord. Parlamentarii americani doresc să plece informaţi de la Casa Albă cu privire la Coreea de Nord.

 

Administrația Trump nu a prezentat până în prezent: o strategie clară pentru a face amenințării Coreei de Nord. Aceasta este considerată un risc major de securitate națională.

 

Președintele Donald Trump i-a invitat pe toți cei 100 de membri ai Senatului. Ei vor discuta cu secretarul de stat Rex Tillerson, secretarul apărării, Jim “Mad Dog” Mattis. De asemenea, cu directorul serviciilor de securitate, Dan Coats, și cu generalul de Marină Joseph Dunford, presedinte şefilor de state majore.

 

Administraţia Trump cheamă întregul Senat în Casa Albă. Subiect: Coreea de Nord

 

Oficialii americani merg în mod obișnuit în clădirea Capitoliului. Ei o fac pentru a-i informa pe parlamentari asupra problemor de securitate națională. Dar miercuri, întreg Senatul se va urca în autobuz şi va merge la Casa Albă.

 

Aici, va întâlni simultan o garnitură întreagă de oficiali de la Casa Albă. Apoi, se vor duce  în Capitol Hill, să informeze întregul parlament.

 

Sper și ne așteptăm că va merita timpul petrecut și că vom auzi lucruri pe care nu le cunoaștem. De asemenea, că vom ieși din Casa Albă mai bine informaţi. Vom vedea.

 

, a spus senatorul Chris Coons, un membru democrat al Comitetului pentru Relații Externe al Senatului.

 

Coreenii sărbătoresc 85 de ani de la constituirea armatei

 

Reuniunea a fost stabilită la o zi după o vacanță nord-coreeană, marcând 85 de ani de la fondarea armatei. În timp ce Coreea de Nord a pus în scenă teste nucleare sau de rachete. pentru a marca ziua aceasta, în acest an au efectuat un exercițiu major live.

 

De asemenea, Trump încearcă să îşi cosmetizeze cât mai în bine imaginea publică, după primele 100 de zile de mandat.

Share