5 teorii despre absenta lui Geoana la dezbaterea Antonescu-Basescu (Times.ro)

Share

Privind la televizor sambata seara, in loc sa faceti ceva mai bun, de exemplu sa va trageti seriale de pe net sau sa iesiti la bowling in Brasov, ati observat probabil ca la un moment dat toate televiziunile au inceput sa dea acelasi film prost cu actorul chel si actorul frezat.

Speriati, ati incercat sa schimbati canalul dar cei doi erau peste tot asa ca v-ati resemnat.

In timp, urmarindu-i pe cei doi cu sonorul la minim ati inceput sa experimentati sentimentul tot mai pregnant ca lipseste ceva din peisaj. Ei bine acel ceva era Geoana. De ce nu a participat si Mircea Geoana la dezbateri?! Noi avem niste teorii.

1. Mircea Geoana credea ca e luni ora 8.

Cu pasi veseli si fluierand  o melodie indescifrabila a lui Florin Chilian, probabil Iubi, Mirgeamirceageoana p Geoana parasi pragul locuintei sale indreptandu-se spre masina de serviciu si implicit spre munca. SPP-istul ii zambi respectuos si il intreba daca se mai intoarce in seara aceasta.

In ciuda faptului ca drumul era suspicios de gol si afara cam intuneric Mircea Geoana nu banui nimic pana cand femeia de servici de la Senat ii spuse “Buna-seara”. Disperat Geoana dadu buzna in biroul sau si constata ca a calatorit in timp sau toate ceasurile si calendarele din casa au fost date in mod deliberat in urma.

Bineinteles ca nu putea fi luni dimineata, era chiar sambata seara iar dezbaterea tocmai incepuse. Resemnat Geoana isi facu niste floricele privind dezbaterea la televizor. “Ai sa platesti, Marinare!!”

2. Mircea Geoana tocmai bagase la cuptor o prajitura.

In mod obisnuit, Mircea Geoana ia prajiturile de la cofetarie, insa in seara aceea un gand ii tot dadea ghes: “Cum sa gatesc un desert delicios care sa ma ajute sa scap de kilogramele in plus fara sa fiu balonat tot timpul?”

Zis si facut, inarmat cu zahar, faina, ulei si oua, la care se adauga un praf de copt si sare Mircea lua cu asalt bucatari gata sa pregateasca prajitura “Alba ca Zapada”, din pacate tocmai cand nemernicia ajunsese in cuptor iar presedintele PSD isi lingea degetele, suna telefonul, dezbaterea incepea iar prajitura se taie in forma de romb.

3. Mircea Geoana avea bilete la film.

Detasat de problemele Romaniei, dar implicat in cele ale lumii Mircea Geoana decise sambata seara sa mearga la flmul “2012”. Vizibil marcat, la iesire Geoana fu acorstat de doi oameni dubiosi cu stele tatuate pe maini care il dusera in viitor 6 luni. In flashforward-ul sau Mircea Geoana era deja presedinte, astfel incat o dezbatere nu ar mai fi avut niciun sens.

4. Mircea Geoana a fost prezent la dezbatere

Ceea ce foarte putini oameni stiu este ca Mircea Geoana a fost prezent la dezbatere, pe aceeasi scena cu Basescu si Antonescu, inca din prima clipa. Ceea ce si mai putini oameni stiu este ca el s-a deghizat pe rand intr-o broasca, in barba moderatorului, intr-un candidat lesinat si apoi in cateva vorbe cu talc ale lui Traian Basescu.

5. Pe Mircea Geoana nu l-a invitat nimeni

Desi nimanui din familia Geoana nu ii place sa recunoasca asta, Mircea Geoana nu a fost la Cluj pentru ca nimeni nu l-a invitat. La petreceri sparge pahare, ascunde sticksuri in buzunare si tulbura musafirii, de aceea  Mam Mare, Mamitzica si Tanti Mitza au decis anul acesta ca tanarul Mircea sa nu participe la dezbateri.

Share