home ECONOMIE 5 idei practice de cadouri pentru living

5 idei practice de cadouri pentru living

Share

Fiecare casă, spațiu și familie sunt diferite, iar atunci când vine vorba de decorare nu există reguli exacte, deoarece fiecare membru al familiei dorește să-și lase amprenta personală.

Într-o viață tot mai aglomerată am început să acordăm o valoare și atenție tot mai mare spațiului de acasă, livingului unde ne putem relaxa și odihni. Fiecare casă, spațiu și familie sunt diferite, iar atunci când vine vorba de decorare nu există reguli exacte, deoarece fiecare membru al familiei dorește să-și lase amprenta personală. Cum poate fi transformat un living cu ajutorul decorațiunilor? Iată câteva idei de la specialiștii Natürlich, pe care le poți folosi pentru decorarea propriului  living sau chiar le poți  achiziționa pentru a le face cadou.

Idei pentru depozitare

În prezent, livingul nu este folosit doar pentru a te retrage în momentele de relaxare sau pentru a vă aduna cu familia sau prietenii. Este folosit și ca spațiu pentru exerciții fizice sau yoga, ceea ce înseamnă că micul mobilier de living trebuie să fie ușor pentru a putea fi deplasat astfel încât să se creeze spațiu. Spre exemplu, o masă de cafea ușoară în fața canapelei este o idee mai bună decât o masă solidă. Gândește-te și la depozitare. Dacă faci yoga sau sport ai nevoie de un coș de depozitare pentru echipament.

Iluminatul

În timpul zilei lasă să intre cât mai multă lumină naturală, aspect ce va face camera de zi să fie mai atractivă. Seara folosește-te de diferite surse de lumină, precum lămpi, felinare, lumânări, amplasate strategic pe mobilierul de living, pe comodă sau masă, ori dacă este un felinar mare poate fi amplasat direct pe podea.

Pernele potrivite pentru canapea

Știi acele perne cu care a venit canapeaua când ai cumpărat-o? Nu este obligatoriu să le folosești, ci le poți schimba cu perne care să aibă altă culoare, textură, material, cu ceva care crezi că ți se potrivește mai bine. Folosește culori tematice, albastru dacă este temă marină.

Decorațiuni vintage pe mobilierul de living modern

Folosește două sau trei piese vintage în decorul modern al livingului și vei obține o imagine îndrăzneață. Amplasează vaze și obiecte aurii  sau crem pe mobila de living, pe polițe într-o cameră unde albul este la modă.

Vazele, decorul suprem al livingului

Colțuri goale, mese goale…toate au ceva în comun, le lipsește o vază frumoasă. Realizate într-o gamă largă de dimensiuni, forme, culori și materiale ele sunt adevărate opere de artă, fie că sunt umplute cu flori, ramuri, stuf sau sunt lăsate goale. Vazele din ceramică, spre exemplu, sunt elegante și pot fi folosit pe tot parcursul anului, potrivindu-se oricărui stil interior.

Share