home POLITICA Ţaţa Viorica era să fie prim-ministru în Republica Teleorman

Ţaţa Viorica era să fie prim-ministru în Republica Teleorman

Share

Ţaţa Viorica, aşa cum e supranumită Viorica Dăncilă, era să fie noua propunere de prim-ministru a PSD – ALDE. Din fericire, s-ar fi opus intenţiilor de teleormanizare completă a României Călin Popescu-Tăriceanu.

Avantajul ar fi fost pentru Mama Rusia. Klaus Iohannis ar fi avut toate motivele să refuze şi această nominalizare. Coana Ţaţa Viorica Dăncilă este miliardară şi este teleormăneancă, născută în urbea Roşiorilor de Vede.

Pur şi simplu, Ţaţa Viorica este o anonimă în PE, nu a avut nici un proiect de care să îşi lege numele. Dăncilă nu e bună de nimic din punct de vedere politic, însă financiar ajută partidul, pentru că o parte din indemnizaţia de europarlamentar ajunge în conturile PSD.

, arată presa locală teleormăneană. Este un comportament financiar tipic conductelor de bani. Iar Ţaţa Viorica este o conductă tipică de bani, care ocupă un loc în Parlamentul European degeaba şi câştigă lunar pentru asta vreo 6.000 de europtericşi. Doar ea. Citiţi mai jos, unde vedeţi că suma e mult mai mare.

Madam tanti cucoana tovarăşa doamna Viorica Dăncilă de altfel stătea foarte mofluză fix în spatele lui Sorin Grindeanu, atunci când acesta a fost nominalizat de Dragnea. Aşadar, nominalizarea lui Grindeanu este pentru scorpionul teleormănean cu dinţii stricaţi mai curând o înfrângere politică. Nu ştim încă pentru cine e o victorie.

Famelie mare, Ţaţa Viorica bogată

Viorica Dăncilă, spune presa locală, primeşte 6.200 de euro indemnizaţie lunară de la Parlamentul European. Plus cazare, transport, funcţionarea biroului de parlamentar. În total, peste 20.000 de euro. Aha, deci sunt mai mulţi bani.

Ce face pentru aceşti bani? Presa locală din Teleorman susţine că nimic. E şefa grupului europarlamentarilor PSD şi a cerut intervenţia UE în cazul Bodnariu:

Viorica Dăncilă a fost semnatarul celor două scrisori trimise forului European, prin care cerea timp de vorbire în plen, fiind liderul grupului reprezentaților PSD în Parlamentul European.

Tragedia familiei românilor norvegieni a fost puternic speculată politic de cercurile filoruse.

Cazul a fost folosit pentru a demonstra dictatura odioasă din lumea occidentală. Important nu a mai fost să judecăm dezideologizat o tragedie, ci să facem propagandă antieuropeană. La care Viorica Dăncilă a fost vector politic la nivel european.

Numirea ei premier ducea la izolarea României

Evident, Liviu Dragnea este complet iresponsabil. A vrut să aibă premier propria sa curea de transmisie. Sau de pantaloni. Nu e singura femeie pe care o promovează scorpionul acesta.

Nativul scorpion este nesăţios şi rade femeile una după alta, fără milă, fără scrupule sau disernământ. Citiţi, că StareaPresei.ro mai are informaţii interesante.

Numirea Vioricăi Dăncilă premier ar fi izolat România. Un nou refuz al desemnării primit de la Klaus Iohannis ar fi scufundat şi mai mult România în criză. Dragnea ar fi agitat şi mai abitir deasupra capului iataganul suspendării.Ceva s-a petrecut, nu ştim ce, dar lucrurile s-au stabilizat cumva.

Şi soţul e bine aranjat

Familia Dăncilă este bogată oricum, are 4,5 miliarde de lei vechi în conturi, iar în 2013 a avut venituri de şapte miliarde. Carevasăzică, crocodiliţa asta cu aripioare este una dintre conductele de bani ale PSD Teleorman, conectate la bugetele acelea.

Cristinel Dăncilă, soţul lui Ţaţa Viorica, este şi el sărac lipit: manager la OMV Petrom, de unde încasează anual un mizilic de 3,5 miliarde de lei. Familie de social-democraţi vero, orientaţi spre oamenii săraci, nu?

Citeşte şi
Viorica Dăncilă vrea ca Ludovic Orban să-i ceară părerea

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă lansează un nou atac la adresa Guvernului Orban, nervoasă că Read more

Viorica Dăncilă este revoltată că Iohannis nu îi cere părerea

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă este scandalizată că preşedintele Iohannis şi Guvernul Orban refuză să Read more

Viorica Dăncilă s-a autoizolat în casă, ce bine este aşa

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă anunţa că este izolată acasă şi că nu iese deloc. Read more

Viorica Dăncilă: Domnule Orban, ce măsuri aţi luat ca premier?

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă se răstea la Ludovic Orban, chiar în timp ce Marcel Read more

Ana Birchall o pune la punct pe lupoaica moralistă Dăncilă

Ana Birchall, fost ministru al Justiţiei, reacţionează dur după ce Viorica Dăncilă a ţinut să Read more

Viorica Dăncilă susţine că ea făcea treabă mai bună decât Orban

Fostul premier PSD Viorica Dăncilă susţine că pachetul de măsuri anunţat de premierul Ludovic Orban, Read more

Să râdem cu Viorica Dăncilă. Spune că gestiona mai bine criza Covid-19

Fostul premier, Viorica Dăncilă, iese la atac după ce Florin Cîţu şi-a depus mandatul. Ea Read more

Ana Birchall o face bucăţele pe Viorica Dăncilă, în Cazul Printea

Fostul ministru al Justiţiei, Ana Birchall, o atacă pe Viorica Dăncilă, după ce candidatul PSD Read more

Anca Alexandrescu îi controla poşeta Vioricăi Dăncilă

Vasile Dăncu face dezvăluiri interesante din culisele Cabinetului Dăncilă, după ce a fost atacat de Read more

Antena 3 şi RTV au primit, ca să o promoveze pe Dăncilă, peste un milion de euro

Cei mai mulți bani au ajuns la România TV și Antena 3, în vreme ce Read more

Share