home POLITICA Ţaţa Viorica era să fie prim-ministru în Republica Teleorman

Ţaţa Viorica era să fie prim-ministru în Republica Teleorman

Share

Ţaţa Viorica, aşa cum e supranumită Viorica Dăncilă, era să fie noua propunere de prim-ministru a PSD – ALDE. Din fericire, s-ar fi opus intenţiilor de teleormanizare completă a României Călin Popescu-Tăriceanu.

Avantajul ar fi fost pentru Mama Rusia. Klaus Iohannis ar fi avut toate motivele să refuze şi această nominalizare. Coana Ţaţa Viorica Dăncilă este miliardară şi este teleormăneancă, născută în urbea Roşiorilor de Vede.

Pur şi simplu, Ţaţa Viorica este o anonimă în PE, nu a avut nici un proiect de care să îşi lege numele. Dăncilă nu e bună de nimic din punct de vedere politic, însă financiar ajută partidul, pentru că o parte din indemnizaţia de europarlamentar ajunge în conturile PSD.

, arată presa locală teleormăneană. Este un comportament financiar tipic conductelor de bani. Iar Ţaţa Viorica este o conductă tipică de bani, care ocupă un loc în Parlamentul European degeaba şi câştigă lunar pentru asta vreo 6.000 de europtericşi. Doar ea. Citiţi mai jos, unde vedeţi că suma e mult mai mare.

Madam tanti cucoana tovarăşa doamna Viorica Dăncilă de altfel stătea foarte mofluză fix în spatele lui Sorin Grindeanu, atunci când acesta a fost nominalizat de Dragnea. Aşadar, nominalizarea lui Grindeanu este pentru scorpionul teleormănean cu dinţii stricaţi mai curând o înfrângere politică. Nu ştim încă pentru cine e o victorie.

Famelie mare, Ţaţa Viorica bogată

Viorica Dăncilă, spune presa locală, primeşte 6.200 de euro indemnizaţie lunară de la Parlamentul European. Plus cazare, transport, funcţionarea biroului de parlamentar. În total, peste 20.000 de euro. Aha, deci sunt mai mulţi bani.

Ce face pentru aceşti bani? Presa locală din Teleorman susţine că nimic. E şefa grupului europarlamentarilor PSD şi a cerut intervenţia UE în cazul Bodnariu:

Viorica Dăncilă a fost semnatarul celor două scrisori trimise forului European, prin care cerea timp de vorbire în plen, fiind liderul grupului reprezentaților PSD în Parlamentul European.

Tragedia familiei românilor norvegieni a fost puternic speculată politic de cercurile filoruse.

Cazul a fost folosit pentru a demonstra dictatura odioasă din lumea occidentală. Important nu a mai fost să judecăm dezideologizat o tragedie, ci să facem propagandă antieuropeană. La care Viorica Dăncilă a fost vector politic la nivel european.

Numirea ei premier ducea la izolarea României

Evident, Liviu Dragnea este complet iresponsabil. A vrut să aibă premier propria sa curea de transmisie. Sau de pantaloni. Nu e singura femeie pe care o promovează scorpionul acesta.

Nativul scorpion este nesăţios şi rade femeile una după alta, fără milă, fără scrupule sau disernământ. Citiţi, că StareaPresei.ro mai are informaţii interesante.

Numirea Vioricăi Dăncilă premier ar fi izolat România. Un nou refuz al desemnării primit de la Klaus Iohannis ar fi scufundat şi mai mult România în criză. Dragnea ar fi agitat şi mai abitir deasupra capului iataganul suspendării.Ceva s-a petrecut, nu ştim ce, dar lucrurile s-au stabilizat cumva.

Şi soţul e bine aranjat

Familia Dăncilă este bogată oricum, are 4,5 miliarde de lei vechi în conturi, iar în 2013 a avut venituri de şapte miliarde. Carevasăzică, crocodiliţa asta cu aripioare este una dintre conductele de bani ale PSD Teleorman, conectate la bugetele acelea.

Cristinel Dăncilă, soţul lui Ţaţa Viorica, este şi el sărac lipit: manager la OMV Petrom, de unde încasează anual un mizilic de 3,5 miliarde de lei. Familie de social-democraţi vero, orientaţi spre oamenii săraci, nu?

Citeşte şi
Antena 3 şi RTV au primit, ca să o promoveze pe Dăncilă, peste un milion de euro

Cei mai mulți bani au ajuns la România TV și Antena 3, în vreme ce

Viorica Dăncilă nu se simte responsabilă pentru deficitul bugetar

Fostul premier Viorica Dăncilă a afirmat că nu este cu nimic responsabilă faţă de situaţia

Dăncilica Minciunica afirmă că nu a fost niciodată instrumentul lui Dragnea

Fostul premier Viorica Dăncilă afirmă că nu a fost instrumentul lui Liviu Dragnea, fiind susţinută

Viorica Dăncilă: Nu am de ce să-mi asum 10 august 2018!

Fostul premier Viorica Dăncilă spune că nu are de ce să îşi asume ce s-a

Viorica Dăncilă a avut o consilieră care acum vine petarde la tarabă

Dana Rozalia Varga, fost consilier de stat la fostul premier Viorica Dăncilă, anterior în Guvernul

Viorica Dăncilă şi-ar dori ca Liviu Dragnea să fie eliberat

Gura păcătosului adevăr grăieşte! A fostului lider PSD nu face deosebire. Fostul premier Viorica Dăncilă

Viorica Dăncilă spune că şi Klaus Iohannis e prost, ca ea

Viorica Dăncilă a declarat, într-un interviu pentru Mediafax, că imaginea de proastă nu se justifica,

Viorica Dăncilă despre Violeta Alexandru: “Declaraţiile ei sunt aberante”

Fostul premier Viorica Dăncilă a scris pe Facebook, după o perioadă lungă în care nu

Viorica Dăncilă şi-a scos blănoşenia de Revelion, cu pesedistele

Fostul premier Viorica Dancila a petrecut revelionul la Braşov la Centrul de evenimente Lux Divină

Ciorcel Malacu are mai puţine like-uri decât Dăncilica Minciunica

Actualul preşedinte al PSD, Marcel Ciolacu, cunoscut printre iniţiaţi cu porecla Ciorcel Malacu, are pe

Share