home DIVERSE Scrisorică d’amor pasională către imprevizibilul Facebook

Scrisorică d’amor pasională către imprevizibilul Facebook

Share

Acesta este ultimul claim adresat de mine Facebook. Versiunea publicată pe website este îmbogăţită, pentru ca cititorul să înţeleagă de quoi s’agite’il.

Iar mi-aţi blocat distribuirea şi înscrierea în noi grupuri. Regulile dv. sunt ezoterice, nimeni nu le ştie exact.

Normal ar fi ca, pe de o parte, regulile de behaviour pe Facebook să fie undeva, simple, clare, vizibile pentru toată lumea, în limba română.

Pe de altă parte, ar trebui ca, atunci când blocaţi unele funcţii pentru un utilizator, să-l anunţaţi exact de ce a fost blocat.

Este a nu-ştiu-câta oară când mă blocaţi cumva şi nu ştiu exact de ce anume, aşa că repet eroarea pentru care mi-aţi ridicat posibilitatea de a face anumite lucruri.

Dacă, mergând cu maşina în trafic, deodată ar veni IRS şi v-ar rechiziţiona-o, fără explicaţii, v-aţi enerva, nu? Aţi striga după drepturile dv.? Aşa şi eu.

Ani de zile am distribuit pe Facebook de pe pagina website-ului, cu conturile mele. Acum mi-aţi “ridicat” restricţia de distribuire, scoţându-mi opţiunea de a distribui de pe pagină şi permiţându-mi să distribui de pe starea mea.

De ce? Sub ce motiv? Este unii (ca să mă iesprim ca analfabeţii anagramaţi) care mă raportează? Poftim, nu-mi spuneţi cine este celenteratul, dar măcar anunţaţi-mă pentru ce, poate că am şi eu un cuvânt de spus.

Poate că mă raportează pentru hate speech contra PSD trolii ăstora. Nu credeţi că e bine să îmi spuneţi, ca să vă explic care e diferenţa dintre hate speech şi libertatea presei?

Sau poate că ştiţi mai bine ca mine care este, după ce aţi suspendat-o prin câteva state ale lumii, cu concupiscenţa guvernelor acestora!

Astea cu Trung Truc Tran, care pune pornografii pe Facebook şi l-am raportat şi m-aţi anunţat imediat, de parcă nush ce lucru foarte important era, e mult mai puţin importantă şi sunteţi transparenţi? Fiţi transparenţi cu ce e cel mai important.

Plus că e inadmisibil să nu aveţi call center. Dacă banca dv. v-ar restricţiona conturile şi nu ar avea call center, ce le-aţi face acelor funcţionari?…

Cam atât cu “păstrarea mediului primitor” pe Facebook… faceţi un mediu primitor astfel. Sunt cetăţean european şi am drepturi. Even Mark Zuckerberg must respect this…

Citeşte şi
Ion Cristoiu a cerut la Antena 3 ca Guvernul PSD-ALDE să dea ordonanţa de urgenţă
Fundația „Stefan Batory” din Polonia demontează o fumigenă de presă lansată de luju.ro și de
Mai nou, Rusia face propagandă antiromânească pe banii noştri. Guvernul României finanţează un site care
Monstruos. În școlile publice din România au început să fie răspândite, cu acordul conducerii, materiale
Mark Zuckerberg a anunţat măsuri menite să-i apere pe ruşi şi pe rusofoni de ştirile
Inflaţia devine un subiect foarte interesant pentru coaliţia de guvernare, care încearcă să dea vina
Călin Popescu Tăriceanu întoarce iar cu susul în jos toată teoria cu "statul paralel". Există un
O senzaţie de vomă şi greaţă persistentă, combinată cu icter galben cu dungi maronii, mă
Propaganda otrăvită din spatele pregătitelor proteste numite "#ajunge!" are rădăcini adânci în comunism. De asemenea,
Ultima trăsnaie de propagandă inventată de Kremlin este că jucăria fidget spinner revoltă ruşii contra
Share