home POLITICA PSD: propaganda mincinoasă şi mimarea competenţei

PSD: propaganda mincinoasă şi mimarea competenţei

Share

Primul lucru care te frapează când intri pe website-ul PSD este mesajul şocant transmis. “Partidul Social Democrat – Îndrăzneşte să crezi în România!”. Propaganda se face cu feţe zâmbitoare, luminoase, de tineri, copii şi femei în etate.

psd Aceasta este nesimţirea maximă pe care o transmite o formaţiune politică în conrinuare condusă de un infractor. Da, ne referim la liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat pentru fraudarea referendumului din 2012. Iată ce scrie despre el website-ul PSD:

Liviu Dragnea este omul care, într-un timp scurt, a dat PSD o direcție clară și integrativă. PSD este astăzi un partid mai deschis și mai prietenos, adaptat exigențelor și provocărilor politice ale anului 2016. Liviu Dragnea este primul președinte al PSD care a condamnat în mod oficial comunismul. De asemenea, este un susținător al luptei anti-corupție.

Puah! Un partid care nu a înţeles nimic din mesajul transmis de manifestaţiile Colectiv. O formaţiune care s-a rigidizat în ultimul an şi a refuzat să se reformeze. Făcându-şi calcule cinice. Unul a fost:

Dacă lăsăm puterea acum şi intoxicăm electoratul asupra lucrurilor rele pe care le face Guvernul Cioloş, vom reveni la putere prin minciună după legislative. Apoi vom profita de competenţa precedentului cabinet şi ne vom aroga şi meritele sale atât cât ne stă în putere.

Cosmetizarea cinică a brontozaurilor PSD

În toată această campanie electorală, am văzut vectorii PSD prezentând un program coerent, pe puncte, plin de cifre. Este evident faptul că la acesta au lucrat meseriaşi, care cunosc domeniile de specialitate.

Este clar că toţi politicienii PSD, care au preluat acest program profi şi au vorbit despre el, ştiu şi ei acum despre ce este vorba. Partea proastă e că pentru noi este clar că programul acesta nu va fi aplicat.

1. Cu un program la fel de bine pus la punct a venit la Primăria Capitalei Gabriela Firea. Ce-a făcut cu el? Nimic. Efectiv au fost vorbe goale, pe care faptele le contrazic. În viitor vom vedea că, în realitate, a fost vorba despre o cosmetică cinică, sub care se pregăteau noi fapte de corupţie, despre care credem că deja se petrec.

2. La fel, acum, cu un program excelent, aproape de dreapta, Partidul Social Democrat amăgeşte lumea. Populism. Să ne gândim la un singur lucru. Dacă vine cineva la tine şi îţi spune că vrea să te angajeze ca să stai la căldurică, fără să faci nimic, iar pentru asta o să-ţi dea 1.000 de euro lunar, îl crezi? Cam aşa este acest program al PSD.

3. Partea scandaloasă este că liderii PSD se comportă de parcă tot trecutul oribil al acestui partid antidemocratic, filorus, nu există. Iar când un moderator îi trânteşte în faţă lui Dragnea condamnarea, acesta spune că este nevinovat.

Dacă viitorul cabinet va fi format de PSD, ne aşteaptă noi vremuri grele şi tulburi. Dar mai tulburi decât între anii 2012 – 2015.

Pericolele care înconjoară România şi rolul PSD Partida Rusă

La est, bate la porţile Europei Rusia putinistă. Pericolul este enorm. PSD Partida Rusă şi aliaţii săi antidemocratici nu vor rata nici o ocazie ca să scape din cleştele statului de drept.

Acum promite că va apăra statul de drept? Se referă la apărarea penalilor săi de statul de drept. Promite că va face economia României competitivă? De ce nu a făcut-o până acum?

Candidaţii social-democraţi sunt alţii, mai tineri şi aparent mai curaţi? Cititorului nu i se pare că a mai văzut filmul acesta, atunci când în rolurile de frunte jucau nişte tineri, ca Ponta, Şova şi alţii foarte curaţi şi nepătaţi?

În realitate, în spatele acestor tineri curaţi şi nepătaţi se află aceiaşi giboni corupţi nereformaţi ai fostului partid-stat care intoxică România de 27 de ani.

Citeşte şi
Lia Olguţa Vasilescu efectiv îşi bate joc de români cu ultima ei zisă de pe
PSD distribuie în țară o scrisoare semnată de Viorica Dăncilă, în care candidatul partidului le
PSD înteţeşte campania murdară la adresa lui Klaus Iohannis. Oamenii din mai multe localități din
Oricât de absurd ar părea, pericolul ca Viorica Dăncilă să fie aleasă președinte al României
Candidatul PSD la alegerile prezidenţiale, Viorica Dăncilă, a afirmat că îşi asumă fiecare lider al
Jurnalista Ana Simina a anuntat ca PSD ia in calcul sa trimita „cateva sute, daca
Alfred Robert Simonis, șeful deputaților PSD, abia face 35 de anișori în 2020, pe 4
PSD lucrează intens, în aceste zile, cu campanii bazate pe fake news. Un text conspirationist
PSD va merge până la capătul campaniei electorale pe descurajarea prezenței la vot și va
Rambursările de TVA întârziate s-au ridicat în medie la peste 2,542 miliarde de lei trimestrial,
Share