home POLITICA PSD: propaganda mincinoasă şi mimarea competenţei

PSD: propaganda mincinoasă şi mimarea competenţei

Share

Primul lucru care te frapează când intri pe website-ul PSD este mesajul şocant transmis. “Partidul Social Democrat – Îndrăzneşte să crezi în România!”. Propaganda se face cu feţe zâmbitoare, luminoase, de tineri, copii şi femei în etate.

psd Aceasta este nesimţirea maximă pe care o transmite o formaţiune politică în conrinuare condusă de un infractor. Da, ne referim la liderul PSD, Liviu Dragnea, condamnat pentru fraudarea referendumului din 2012. Iată ce scrie despre el website-ul PSD:

Liviu Dragnea este omul care, într-un timp scurt, a dat PSD o direcție clară și integrativă. PSD este astăzi un partid mai deschis și mai prietenos, adaptat exigențelor și provocărilor politice ale anului 2016. Liviu Dragnea este primul președinte al PSD care a condamnat în mod oficial comunismul. De asemenea, este un susținător al luptei anti-corupție.

Puah! Un partid care nu a înţeles nimic din mesajul transmis de manifestaţiile Colectiv. O formaţiune care s-a rigidizat în ultimul an şi a refuzat să se reformeze. Făcându-şi calcule cinice. Unul a fost:

Dacă lăsăm puterea acum şi intoxicăm electoratul asupra lucrurilor rele pe care le face Guvernul Cioloş, vom reveni la putere prin minciună după legislative. Apoi vom profita de competenţa precedentului cabinet şi ne vom aroga şi meritele sale atât cât ne stă în putere.

Cosmetizarea cinică a brontozaurilor PSD

În toată această campanie electorală, am văzut vectorii PSD prezentând un program coerent, pe puncte, plin de cifre. Este evident faptul că la acesta au lucrat meseriaşi, care cunosc domeniile de specialitate.

Este clar că toţi politicienii PSD, care au preluat acest program profi şi au vorbit despre el, ştiu şi ei acum despre ce este vorba. Partea proastă e că pentru noi este clar că programul acesta nu va fi aplicat.

1. Cu un program la fel de bine pus la punct a venit la Primăria Capitalei Gabriela Firea. Ce-a făcut cu el? Nimic. Efectiv au fost vorbe goale, pe care faptele le contrazic. În viitor vom vedea că, în realitate, a fost vorba despre o cosmetică cinică, sub care se pregăteau noi fapte de corupţie, despre care credem că deja se petrec.

2. La fel, acum, cu un program excelent, aproape de dreapta, Partidul Social Democrat amăgeşte lumea. Populism. Să ne gândim la un singur lucru. Dacă vine cineva la tine şi îţi spune că vrea să te angajeze ca să stai la căldurică, fără să faci nimic, iar pentru asta o să-ţi dea 1.000 de euro lunar, îl crezi? Cam aşa este acest program al PSD.

3. Partea scandaloasă este că liderii PSD se comportă de parcă tot trecutul oribil al acestui partid antidemocratic, filorus, nu există. Iar când un moderator îi trânteşte în faţă lui Dragnea condamnarea, acesta spune că este nevinovat.

Dacă viitorul cabinet va fi format de PSD, ne aşteaptă noi vremuri grele şi tulburi. Dar mai tulburi decât între anii 2012 – 2015.

Pericolele care înconjoară România şi rolul PSD Partida Rusă

La est, bate la porţile Europei Rusia putinistă. Pericolul este enorm. PSD Partida Rusă şi aliaţii săi antidemocratici nu vor rata nici o ocazie ca să scape din cleştele statului de drept.

Acum promite că va apăra statul de drept? Se referă la apărarea penalilor săi de statul de drept. Promite că va face economia României competitivă? De ce nu a făcut-o până acum?

Candidaţii social-democraţi sunt alţii, mai tineri şi aparent mai curaţi? Cititorului nu i se pare că a mai văzut filmul acesta, atunci când în rolurile de frunte jucau nişte tineri, ca Ponta, Şova şi alţii foarte curaţi şi nepătaţi?

În realitate, în spatele acestor tineri curaţi şi nepătaţi se află aceiaşi giboni corupţi nereformaţi ai fostului partid-stat care intoxică România de 27 de ani.

Citeşte şi
CCR a decis că voinţa poporului român este neconstituţională. Un grup de răufăcători a populat
Deputatul PSD Cătălin Rădulescu, supranumit Mitralieră, autor al mai multor modificări controversate ale legislației penale
Portretul lui Nicolae Moga, posibilul viitor ministru al Afacerilor Interne. Pe scurt - nu citește
Cei trei pitici sinucigaşi stau pe malul lacului şi meditează. Încă nu s-au decis în
Barosanii PSD au umflat schemele instituțiilor de stat cu peste 5000 de „consiliere”, în ultimii
Forumul Judecatorilor din Romania critica dur modul in care reprezentantii Puterii se raporteaza fata de
În ciuda declarațiilor publice privind schimbarea atitudinii PSD față de Justiție, în subterane se duce
Secretarul general al PSD, Mihai Fifor, a reluat atacurile impotriva Justitiei, de data aceasta folosind
Curtea Constituţională din România (CCR) este dezlănţuită. Nu mai are nici o limită. Nu mai
După ideea creaţă săltăreaţă, de a da şpagă copiilor pentru a se duce la şcoală,
Share