home POLITICA Mihai Tudose face dialog prin reţeaua Facebook cu Carmen Dan

Mihai Tudose face dialog prin reţeaua Facebook cu Carmen Dan

Share

Mihai Tudose i se adresează indirect lui Carmen Dan, într-un mesaj de pe Facebook stupefiant. Prim-ministru explică lucruri care sunt complet lipsite de relevanţă publică pentru opinia publică. Aceasta în loc să o demită în secunda doi pe interpusa lui Liviu Dragnea.

Carmen Dan nu demisionează de la conducerea Ministerului de Interne

Mai jos, postarea lui Tudose, cu adnotările noastre.

Banalităţi cu Mihai Tudose chelălăind la Carmen Dan

Doamna Carmen Dan recunoaște cã la ora 6:27 a fost sunatã de domnul chestor Ioniţã, care a anunţat-o cã dorește sã se vadã cu domnia sa. Adică ce vrei tu, Terente, să ne spui? Ceea ce ştim deja? În acea dimineaţã, i-a transmis acesteia cã nu vrea sã fie șef al IGPR. Mulţumim, ştim. Altceva?

Ședinţa de Guvern a avut loc la ora 13:30. Şi noi, care nici nu ştiam? Ce ne făceam dacă nu ne spuneai? Atunci am anunţat cã nu îl numesc pe domnul chestor Ioniță, că nu îl demit pe domnul chestor… O sarabandă de noutăţi!

Mihai Tudose se înmoaie?

… Despescu și cã aștept un raport de la dânsul. La acea orã, toate televiziunile titrau cã domnul chestor Ioniţã nu dorește sã fie noul șef al IGPR. Cum poate spune cineva cã anunţul meu de la ora 13:30 l-ar fi putut face pe domnul chestor Ioniță sã se rãzgândeascã? Trageți dumneavoastră concluziile.

De ce să le tragem noi şi să nu le împingi dumneata în realitatea lucrurilor? De ce nu spui nimic clar, gulgurinule? De ce nu ne dedulceşti? Acum cinci minute ţi-am spus că trebuie să o demiţi pe secretara din Videle şi n-o faci. Destupă odată molanul ăla de Măstăcani, fă-ţi curaj şi rupe pisica! Sau te înmoi, Terente?

Share