Liviu Dragnea este făcut praf şi pulbere pe Facebook

Share

[vc_row][vc_column][vc_column_text]După ce a iniţiat legea tembelă privind discriminarea, Liviu Dragnea este făcut praf de români pe Facebook într-un ritm ameţitor. Adminii i-au curăţat o dată lui Dragnea pagina de Facebook de toate criticile, şi totuşi valul de revoltă este atât de mare, că aceasta s-a umplut la loc cu acelaşi tip de opinie negativă, de nestăvilit.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Radu Moldovan-Petrut Sefu, a sunat Mark Zuckerberg ca isi vrea comentariile inapoi, ceva cu Libertatea de exprimare, baliverne d’alea.

Sorin Valentin Pe legea defăimării vei pierde alegerile, aceleași greșeli ca prostănacu de ponta, app toți cei de pe Facebook iti urează bafta la peste sa ne mulgi.

Edward Giurea ieri seara aveai peste 3000 de injuraturi prin comentarii….s-au evaporat, mustaciosule…

Vaides Marius

Ady Stepan Rușine, d.le Dragnea!!! Gândiți.va la oameni și cum să măriți pensiile și salarile, însă ție îți arde de prosti!!!

Omul Rosu Ba, Dragnea, iar m-ai pus sa-ti aduc niste morti sa faca curat prin parlament?

Omul Rosu PSD E MAFIE

Vasile Nazgodineanu Ati fi putut pune la pachet cu legea asta si o intercditie de a va mai promova campaniile electorale si politice pe saiturile de socializare ,,si ca sa nu va DENIGREZ ,nu o sa va mai votez.. si nici partidul din care faceti parte ,nu o sa-l mai votez ,….

Juve Klu Domnul Dragnea
SA-ȚI TRAG GIBĂ

Christian Colin McIntyre Duie Mragnea !!! Valabil la toata famiglia !

Viorel Molnar BAI NEA BOIERULE,CAND TE VAD CU GIROFARUL SPRE BECIUL DOMNESC?

Alexandru Mihai Du-te tare tata!!! Drag ne-a(r) fi sa te vedem plimbat cu duba si coloana oficiala pana la Jilava!!! Poate nu imi stergi iar comentariul.. Nu te jignesc pentru ca nu meriti nici macar o injuratura!!!

Cristina Mocanu Constitutia, D-le Dragnea, cititi Constitutia, legea suprema intr-un stat de drept.

Io Madalina Bai, vezi ca ai retusat poza!( pe linga stergerea comentariilor). In miinile alea erau galeti si ulei. Ca sa fim toti fericiti data viitoare pune una cu Psd incatusat.

Nicolae Mociran Constituţia României, Art. 30 – Libertatea de exprimare

Constantinoaia Sorin Va razbunați pentru alegerile pierdute din cauza Internetului??? Nu o sa va mearga, ticaloșilor!!

Andrei Alexandrescu Ceaușescu n-a murit, el e Liviu Dragnea travestit!

ş.a.m.d.

Share