home POLITICA Garda lui Vlad Ţepeş, noua fascie extremistă, by PRU

Garda lui Vlad Ţepeş, noua fascie extremistă, by PRU

Share

După modelul fasciilor naziste, Partidul România Unită (PRU) a anunţat înfiinţarea Gărzii lui Vlad Ţepeş, ce va fi condusă de luptătorul de K1 Daniel Ghiţă. Sportivul a declarat că, “dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri” şi vor “veghea ca cei sărmani să nu fie victimele interlopilor“.

Aveţi mai jos o probă de gândire de tip extremist á la Bogdan Diaconu:

Pe aceşti tineri îi veţi vedea peste tot, îi veţi vedea unde este nevoie de ei, de ajutor. Nu vor avea arme, poate vor avea lopeţi să ajute la deszăpezire sau poate vor avea găleţi să ajute la inundaţii sau poate pur şi simplu vor ajuta o bătrână să traverseze strada.

Legea partidelor politice nr. 14 din 2003 (Monitorul Oficial nr. 25, din 17 ianuarie 2003)
CAPITOLUL I
Dispoziţii generale
art. 3, (4)
“Partidele politice nu pot organiza activităţi militare sau paramilitare şi nici alte activităţi interzise de lege.”

Liderul PRU a prezentat delegaţilor şase tineri îmbrăcaţi în uniforme bleumarine, cu tricolorul pe piept, în partea dreaptă, sigla partidului pe mâneca dreaptă şi pe spatele cărora scrie Patrula lui Vlad Ţepeş.

Dacă vor fi aşa de paşnici şi vor cosi fânul la bătrânele cu brâu de lână de la ţară, de ce sunt organizaţi de luptătorul de K1, Daniel Ghiţă? Mai departe, înşir-te mărgărite cu Ghiţă:

Patrula lui Vlad Ţepeş va veghea ca cei sărmani şi uitaţi de autorităţi să nu fie victimele interlopilor, tâlharilor, hoţilor cu diplomă. Dacă statul român nu ne apără, ne vom apăra singuri, trebuie să dăm un semnal că România nu este sat fără câini, în care oricine urlă mai tare sau se ia de cei slabi şi neajutoraţi are câştig de cauză.

Adică băieţii ăştia vor fi antrenaţi de Daniel Ghiţă să dea cu pumnul. Sportivul a mai spus că va colabora cu autorităţile statului român şi va informa autorităţile, însă Patrula lui Vlad Ţepeş va acţiona în cazul în care nu o fac autorităţile. Tot Daniel Ghiţă:

Vom colabora cu autorităţile şi le vom informa asupra acestor situaţii, dar dacă autorităţile se vor uita în altă parte, vom avea noi grijă de aceşti români asupriţi pe care nu-i apără nimeni.

Şi, dacă mai era nevoie:

Oamenii vor ceva nou, vor o schimbare, aşa că s-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, deci nu armata naţională. (…) S-a născut Patrula lui Vlad Ţepeş, care va fi formată din români inimoşi, cu suflet mare care îşi vor ajuta semenii aflaţi la necaz şi care au nevoie de sprijin. Ne vom implica şi vom ajuta acolo unde sunt crize umanitare, unde este nevoie de implicare civică, unde întrajutorarea semenilor poate face diferenţa.

Citeşte şi
Deputatul Cătălin Rădulescu a facut scandal, dupa ce a fost prins trecand cu masina pe
Ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, a dispus retragerea observaţiilor transmise către Curtea Europeană a Drepturilor
Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că şi românii din ţară trebuie să aibă posibilitatea
Ludovic Orban a anunțat miercuri, la începutul ședinței de guvern, că a demis-o pe Lia
Robert Turcescu, deputat PMP, s-a enervat tare pe candidatul formațiunii la prezidențiale - Theodor Paleologu,
Augustin Zegrean a transmis un îndemn pentru guvernul PNL, să desființeze Secția Specială: „Dacă au
Ana Birchall, fost ministru al Justiției, a fost exclusă din PSD. Împotriva deciziei au votat
Lista cu pesediștii plantați de Olgu;a Vasilescu prin consiliile de administrație este simptomatică. Fostul jurnalist
Viorica Dăncilă către europarlamentarul Claudiu Manda, liderul PSD Dolj: Să spuneți că nu puteți câștiga
Vine, în scurt timp, Raportul 10 august peste coruptocraţii din Partidul Social Democrat.Ministrul de Interne,
Share