home POLITICA Gabriela Firea s-a prezentat primar general al României, wishfull thinking

Gabriela Firea s-a prezentat primar general al României, wishfull thinking

Share

Gabriela Firea s-a prezentat, la deschiderea conferinței „Connecting Europe through Innovation”, drept „primarul general al României.”. Este evident că a făcut o greşeală din cauza neatenţiei şi că ştie foarte bine că este primarul unui oraş din România.

Gabriela Firea spune că Iohannis vede petele negre în soare

La fel de adevărat este că, atunci când eşti obosit, stresat sau neatent pentru câteva secunde mintea ta comandă gurii să spună ceea ce nu vrei să audă alţii. În asemenea momente, din subconştient sau din gândirea ta ascunsă apar lucruri suprinzătoare.

Gabriela Firea: “În calitatea de primar general al României…”

În calitate de primar general al României, le transmit și eu invitaților noștri speciali un bun venit la București. Un bun venit în România. O capitală pe care ne-o dorim cu toții să devină un model de conectivitate,.

uUn model de susținere a afacerilor. Un model de siguranță a cetățenilor și a turiștilor și ceea ce cred că am dovedit, un model de bune practici europene și naționale. De asemenea și un oraș al oamenilor calzi, primitori, dornici întotdeauna să fie prietenoși și să lege noi legături și noi prietenii. Cred că aceste atribute ne caracterizează deja.

, a afirmat Firea.

Un outfit pesedist sadea

Evenimentul a fost organizat de europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel, în colaborare cu Ministerul Economiei şi Parlamentul României. Gabriela Firea spune că „o preocupare constantă” este relația cu mediul de afaceri.

Știu care sunt greutățile mediului privat, care sunt greutățile prin care trece în fiecare zi un investitor român sau străin pentru a avea în fiecare lună bani pentru angajați. Bani pentru a achita taxele și impozitele și bani pentru a își realiza visul.

În premieră, Bucureștiul, în calitate de capitală a țării, Constanța și Brașovul, lucrăm deja la un document programatic. Vom înființa împreună o asociație de dezvoltare comunitară pe domeniul turismului, model brevetat la nivel european, pentru a potența Bucureștiul, Constanța și Brașovul ca zone turistice ale țării.

, a mai spus Gabriela Firea. Ea a vorbit și despre problema traficului sufocant din Bucureşti, afirmând că se poate rezolva cu respect faţă de cetăţeni. Nu prin măsuri dure, aşa cum se întâmplă în mari capitale europene.

Citeşte şi
Preşedintele ALDE, Călin Popescu-Tăriceanu, spune că este dezamăgit şi are un gust amar. Motivul? Cede
Andrei Năstase, candidatul opoziţiei pro-europene, şi comunistul Ion Ceban merg în turul al II-lea al
Vicepreşedintele ALDE Graţiela Gavrilescu, vicepremier şi ministru al Mediului, i-a îndemnat duminică pe membrii Tineretului
Rectorul Universităţii din Bucureşti o critică foarte dur pe Viorica Dăncilă. Mircea Dumitru spune că
Şi, pentru că puşcăriabilii au văzutără că se poate (după Dosarul Cozma), iacătă şi Elena
Miting PSD, din nou. De data aceasta însă manifestaţia nu mai este dedicată sprijinirii familiei
Președintele PSD Liviu Dragnea a lansat noi atacuri la adresa președintelui României, Klaus Iohannis. Politicianul
Ministrul Muncii, Lia Olguța Vasilescu, s-a înscris în vena propagandei PSD şi a lansat acuzații
Liderul PNL Ludovic Orban a depus o plângere la Parchetul General împotriva Vioricăi Dăncilă și
Ionuţ Cristache, realizatorul emisiunii România 9 de la TVR, este în alonjă, în pofida faptului
Share