home POLITICA Gabriela Firea s-a prezentat primar general al României, wishful thinking

Gabriela Firea s-a prezentat primar general al României, wishful thinking

Share

Gabriela Firea s-a prezentat, la deschiderea conferinței „Connecting Europe through Innovation”, drept „primarul general al României.”. Este evident că a făcut o greşeală din cauza neatenţiei şi că ştie foarte bine că este primarul unui oraş din România.

Gabriela Firea spune că Iohannis vede petele negre în soare

La fel de adevărat este că, atunci când eşti obosit, stresat sau neatent pentru câteva secunde mintea ta comandă gurii să spună ceea ce nu vrei să audă alţii. În asemenea momente, din subconştient sau din gândirea ta ascunsă apar lucruri suprinzătoare.

Gabriela Firea: “În calitatea de primar general al României…”

În calitate de primar general al României, le transmit și eu invitaților noștri speciali un bun venit la București. Un bun venit în România. O capitală pe care ne-o dorim cu toții să devină un model de conectivitate,.

uUn model de susținere a afacerilor. Un model de siguranță a cetățenilor și a turiștilor și ceea ce cred că am dovedit, un model de bune practici europene și naționale. De asemenea și un oraș al oamenilor calzi, primitori, dornici întotdeauna să fie prietenoși și să lege noi legături și noi prietenii. Cred că aceste atribute ne caracterizează deja.

, a afirmat Firea.

Un outfit pesedist sadea

Evenimentul a fost organizat de europarlamentarul PSD Claudia Ţapardel, în colaborare cu Ministerul Economiei şi Parlamentul României. Gabriela Firea spune că „o preocupare constantă” este relația cu mediul de afaceri.

Știu care sunt greutățile mediului privat, care sunt greutățile prin care trece în fiecare zi un investitor român sau străin pentru a avea în fiecare lună bani pentru angajați. Bani pentru a achita taxele și impozitele și bani pentru a își realiza visul.

În premieră, Bucureștiul, în calitate de capitală a țării, Constanța și Brașovul, lucrăm deja la un document programatic. Vom înființa împreună o asociație de dezvoltare comunitară pe domeniul turismului, model brevetat la nivel european, pentru a potența Bucureștiul, Constanța și Brașovul ca zone turistice ale țării.

, a mai spus Gabriela Firea. Ea a vorbit și despre problema traficului sufocant din Bucureşti, afirmând că se poate rezolva cu respect faţă de cetăţeni. Nu prin măsuri dure, aşa cum se întâmplă în mari capitale europene.

Citeşte şi
Ministerul Public, prin Augustin Lazăr, şeful Parchetului General, atrage atenţia asupra atacurilor la care este
Prestigiosul britanic Financial Times scrie despre evenimentele violente din Piaţa Victoriei. Publicaţia îl face responsabil
Avem textul integral al scrisorii revoltătoare adresate de Viorica Dăncilă preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker,
Liderii PSD marcanţi refuză să se delimiteze de atacul Ecaterinei Andronescu asupra lui Liviu Dragnea,
Pentru PSD lucrurile mai rele ar putea să fie de-abi al început. Veşti foarte proaste
Viorica Dăncilă i-a trimis o scrisoare președintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, și prim-vicepreședintelui Frans Timmermans.
Telefoane confiscate? Nu este nimic nou, ca procedură de lucru, ceea ce li s-a întâmplat
Procurorii de la Parchetul General au precizat azi că la protestul din 10 august, din
PSD pe tobogan. Realitatea TV a obţinut pe surse cercetarea unui institut de sondare apropiat
ONG-ul Declic a realizat un apel către Organizaţia Naţiunilor Unite pentru începerea de către aceasta
Share