home CORUPTIE, POLITICA Elena Udrea ar fi pierdut în Costa Rica unul dintre gemeni (avocaţi)

Elena Udrea ar fi pierdut în Costa Rica unul dintre gemeni (avocaţi)

Share

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a pierdut unul din gemeni, se arată în înscrisurile depuse de avocaţii săi. Aceasta, la termenul de miercuri al Dosarului Gala Bute. Aşa a confirmat pentru Mediafax avocatul lui Udrea, Alexandru Chiciu.

Elena Udrea, Dan Andronic, trimişi în judecată în dosarul Ioanei Băsescu

Udrea este monitorizată de medic din două în două zile. Ultima evaluare a fostului ministru a arătat că există risc şi pentru cel de-al doilea făt.

Elena Udrea, sângerare puternică în Costa Rica

Pe 22 februarie, lucrurile erau în ordine. Pe 24 februarie a avut loc o sângerare puternică şi a fost dusă la spital, la ora 2 noaptea. Este ziua pierderii unuia dintre copii. Din 24 februarie până în prezent este monitorizată din două în două zile.

Repaosul este imperativ, nu se recomandă. Ci e imperativ repaosul total. Înscrisurile poartă viza Colegiului Medicilor din Costa Rica, deci nu este doar medicul curant. Ultima evaluare pe care eu o am la mine este din 13 martie 2018, care precizează că există şi risc pentru cel de-al doilea copil.

, a precizat Alexandru Chiciu. Acesta este fost procuror la PNA, unde era mâna dreaptă a ărimului şef al parchetului anticorupţie. Totul – pe vremea când acesta era condus de Ioan Amărie, omul lui Adrian Năstase.

Înscrisuri medicale

La termenul de miercuri, avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a depus mai multe înscrisuri medicale. Prin acestea, Chiciu a arătat că Udrea se află în Costa Rica, motivând neprezentarea fostului ministru la termenul din dosarul “Gala Bute” prin recomandarea medicului de odihnă totală în perioada sarcinii:

Clienta mea, Elena Udrea, este în Costa Rica. La 26 februarie 2018 aţi pus în vedere să arăt că e în imposibilitate să se prezinte. Sunt în posesia a trei înscrisuri. Sunt documente în original. Primul din 22 februarie, care prezintă tabloul medical.

Două zile mai târziu, vă rog să observaţi o modificare scrisă de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor. Şi al treilea încris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihnă absolută. Există perioada definită de medic pentru repaos din data de 13 martie, una de 22 de zile.

Citeşte şi
Curtea de Apel Pitești a respins contestația în anulare formulată de Klaus Iohannis. Este vorba
S-a terminat cu Elena Udrea. Jurnaliştii costaricani au aflat totul despre ea.Diario Extra scrie cu
La gemeni, sexul copilului se poate cunoaşte după trei sau patru luni. Deci, dacă Nuţi,
Elena Udrea a confirmat sâmbătă, într-o declaraţie pentru Antena 3, că se află în Costa
Fostul ministru al Comunicaţiilor Gabriel Sandu a depus miercuri un denunţ la DNA. În acesta,
Ne aşteaptă, aşa cum am mai spus, vremuri foarte grele. Au loc o revoluţie #Rezist,
Elena Udrea, Ioana Băsescu și Dan Andronic au fost trimiși în judecată de procurorii DNA.
Elena Udrea a fost condamnată de ÎCCJ la şase ani de închisoare cu executare în
Procurorul șef al DNA, Laura Codruța Kovesi, solicită sesizarea Camerei Deputaților pentru începerea urmăririi penale
Efectul Deciziei 51 a Curţii Constituţionale a României este că acum avocaţii lui Dan Voiculescu
Share