home CORUPTIE, POLITICA Elena Udrea ar fi pierdut în Costa Rica unul dintre gemeni (avocaţi)

Elena Udrea ar fi pierdut în Costa Rica unul dintre gemeni (avocaţi)

Share

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a pierdut unul din gemeni, se arată în înscrisurile depuse de avocaţii săi. Aceasta, la termenul de miercuri al Dosarului Gala Bute. Aşa a confirmat pentru Mediafax avocatul lui Udrea, Alexandru Chiciu.

Elena Udrea, Dan Andronic, trimişi în judecată în dosarul Ioanei Băsescu

Udrea este monitorizată de medic din două în două zile. Ultima evaluare a fostului ministru a arătat că există risc şi pentru cel de-al doilea făt.

Elena Udrea, sângerare puternică în Costa Rica

Pe 22 februarie, lucrurile erau în ordine. Pe 24 februarie a avut loc o sângerare puternică şi a fost dusă la spital, la ora 2 noaptea. Este ziua pierderii unuia dintre copii. Din 24 februarie până în prezent este monitorizată din două în două zile.

Repaosul este imperativ, nu se recomandă. Ci e imperativ repaosul total. Înscrisurile poartă viza Colegiului Medicilor din Costa Rica, deci nu este doar medicul curant. Ultima evaluare pe care eu o am la mine este din 13 martie 2018, care precizează că există şi risc pentru cel de-al doilea copil.

, a precizat Alexandru Chiciu. Acesta este fost procuror la PNA, unde era mâna dreaptă a ărimului şef al parchetului anticorupţie. Totul – pe vremea când acesta era condus de Ioan Amărie, omul lui Adrian Năstase.

Înscrisuri medicale

La termenul de miercuri, avocatul Elenei Udrea, Alexandru Chiciu, a depus mai multe înscrisuri medicale. Prin acestea, Chiciu a arătat că Udrea se află în Costa Rica, motivând neprezentarea fostului ministru la termenul din dosarul “Gala Bute” prin recomandarea medicului de odihnă totală în perioada sarcinii:

Clienta mea, Elena Udrea, este în Costa Rica. La 26 februarie 2018 aţi pus în vedere să arăt că e în imposibilitate să se prezinte. Sunt în posesia a trei înscrisuri. Sunt documente în original. Primul din 22 februarie, care prezintă tabloul medical.

Două zile mai târziu, vă rog să observaţi o modificare scrisă de medicul din Costa Rica, care face parte din Colegiul Medicilor. Şi al treilea încris este din 13 martie, cel prin care medicul dispune odihnă absolută. Există perioada definită de medic pentru repaos din data de 13 martie, una de 22 de zile.

Citeşte şi
Curtea de Apel Pitești a respins contestația în anulare formulată de Klaus Iohannis. Este vorba
Elena Udrea? Acum înţelegem mai bine de ce nu vine în ţară. ŞI cum se
Prietenă tot mai bună cu Antena 3, televiziune de propagandă pe care o curtează languros,
Elena Udrea își dă arama pe față, sub presiunea spaimei de puşcărie: are o gândire
Elena Udrea i-a transmis Laurei Codruţa Kovesi "Bun venit în clubul penalilor!', după ce fosta
Elena Udrea şi Alina Bica îşi continuă sejurul puşcăriabil în Costa Rica. Starea Presei a
Liviu Dragnea, Elena Udrea, deja condamnată în alt dosar, ca şi Alina Bica, sunt printre
Elena Udrea rămâne în arestul preventiv din închisoarea El Buen Pastor. Un portal de știri
Liderul PSD, Liviu Dragnea, dar şi Elena Udrea ar putea să beneficieze de pe urma
Elena Udrea ar fi început să colaboreze cu FBI, potrivit unor surse Realitatea TV.Vizați ar
Share