CCR Dragnea nu e CeCeRem noi! Încă un protest #Rezist

Share

Se anunţă încă un nou protest #Rezist, în această seară, în Capitală şi mai multe oraşe. El este intitulat “CCR Dragnea nu e CeCeRem noi!” din motive ce nu se mai cer explicitate.

Proteste masive în Bucureşti şi ţară organizate #Rezist

Iată detaliile oferite de organizatori (intertitlurile aparţin redacţiei Starea Presei):

Conducerea statului abundă de persoane cu condamnări penale defitive

Vedem cum de peste jumătate de an situația politică, economică și socială a României se depreciază pe zi ce trece. Majoritatea parlamentară, Guvernul și o parte dintre instituțiile statului abundă de persoane cu condamnări penale definitive, cu dosare aflate în derulare, cu doctorate plagiate sau, pur si simplu, de persoane care nu au calificarea pentru a ocupa funcțiile respective, în total dispreț față de cetățeni.

DNA și Parchetul General, instituțiile care conduc lupta anticorupție în România, sunt supuse zilnic asalturilor virulente din partea acelorași personaje corupte al căror singur scop este să scape de condamnări și cu averile intacte.

CCR, în vizorul protestatarilor

Urmărim neputincioși cum, de mai bine de un an de zile, Curtea Constituțională a României ia decizii la comandă politică, prin răstălmăcirea legii fundamentale, prin încălcarea propriilor regulamente de funcționare și prin crearea unor precedente periculoase, arătând o grijă disproporționată pentru drepturile făptașilor, în detrimentul victimelor.

CCR a devenit inamicul democraţiei

În acest moment CCR a devenit, în mod paradoxal, inamicul valorilor democratice și europene prin atitudinea servilă față de puterea coruptă, care a mers până la cenzurarea brutală a opiniei concurente a unui judecător al Curții, neaservit intereselor lui Liviu Dragnea și găștii lui de penali.

Libertatea şi democraţia sunt călcate în picioare

Libertatea și democrația pentru care ne luptăm din 1989 sunt călcate în picioare de un grup infracțional al cărui singur scop este folosirea după bunul plac a instituțiilor statului și a legilor modificate pentru a eluda justiția.

Societatea civilă a arătat în luna februarie că este o forță de care clasa politică nu poate face abstracție dar, pentru că acești corupți nu se opresc din planurile lor de a distruge orice urmă de justiție, este nevoie să le mai arătăm o dată că suntem aici, că îi vedem, că nu îi lăsăm să acapareze țara. Mobilizați vom fi și vom rămâne până vom scăpa țara de efectele dezastruoase ale guvernării PSD-ALDE, condusă în mod abuziv și toxic de grupul mafiot în frunte cu Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Ne vedem la marș!

Piața Universității – ora 19:00 – 20:00
Plecare in Marș la 20:30-20:45
CCR / Ministerul Justiției – destinație finala

Alte oraşe cu proteste anunţate

Cluj-Napocahttps://www.facebook.com/events/122631561689461/
Constanțahttps://www.facebook.com/events/442647309461979
Galațihttps://www.facebook.com/events/536967229976264/
Iașihttps://www.facebook.com/events/1897209810539935/
Timișoarahttps://www.facebook.com/events/1931053237109059/

Share