Trei de la EVZ dați în judecată în cazul Negrea – Intact

Share

Intact a reacționat, după dezvăluirile făcute de fostul angajat Stelian Negrea în Evenimentul zilei. Este vorba de doi jurnaliști și de directorul general Claudiu Șerban, dați în judecată.

EvZ

Lista pârâților nu îl cuprinde pe semnatarul articolelor din EVZ, Florin Ciornei. Până la termenul de judecată e cale lungă.

Claudiu Șerban (director general), Laurențiu Ciornei (șeful de la online) și Horia Ghibuțiu (fost senior editor) au fost dați în judecată de grupul de presă deținut de familia Voiculescu pentru cazul Stelian Negrea.

Și Stelian Negrea, și firma acestuia, Gerswin Media, sunt pe lista pârâților. Termenul de judecată a fost stabilit pentru 19 decembrie 2012.

Stelian Negrea, fostul șef al Departamentului de investigații media din Intact, a declarat pentru Evenimentul Zilei că firmele care nu aveau contract de publicitate cu Intact riscau să fie ţinta unor anchete de presă, efectuate de un Departament de Investigaţii creat la cererea Cameliei Voiculescu şi care se afla în subordinea lui Codruţ Şereş, fost ministru al economiei.

Jurnalistul susține că acestea erau printre metodele trustului lui Voiculescu de obţinere a publicităţii de la companiile private… citeste tot pe Pagina de media

 

Share