home POLITICA Demeter Andras: “Ducu Bertzi să-și analizeze trecutul”

Demeter Andras: “Ducu Bertzi să-și analizeze trecutul”

Share

Cele două calități ale lui Ducu Bertzi în raport cu Radio România, cea de membru al Consiliului de Administrație și cea de jurnalist, sunt într-o “incompatibilitate cu statutul de colaborator al fostei Securități“, a declarat András István Demeter, Preşedinte Director General al Societății Române de Radiodifuziune (SRR).

foto: Eva.ro – Ducu Bertzi vrea sa isi asigure corzile vocale

fotoinfo: “Folk-istul este un familist convins si un om dintr-o bucata,asa cum ii sta bine unui maramuresean”

Într-un interviu acordat site-ului paginademedia.ro, șeful radioului public a subliniat că, până la pronunțarea unei hotărâri definitive și irevocabile în acest sens, nu se poate lua o decizie.

Cât despre iniţiativa legislativă privind renunțarea la taxa TV, “n-ar fi recomandabil să ajungă nici la televiziune şi nici la radio“.

“În momentul acesta ne aflăm în situaţia în care CNSAS s-a adresat Curţii de Apel. Deci nu există o hotărâre definitivă şi irevocabilă în acest sens. Până la momentul clarificării definitive şi irevocabile a situaţiei, legea nu prevede anumite sancţiune aşa că Preşedintele Director General al Radioului nu are niciun instrument”, a spus András István Demeter.

Share