home CORUPTIE, POLITICA Robert Negoiţă trece de partea lui Firea şi mângâie pe cap #Rezist

Robert Negoiţă trece de partea lui Firea şi mângâie pe cap #Rezist

Share

Oamenii care ies în Piaţa Victoriei sunt aceia care au rămas fără speranţă, iar aceasta se întâmplă din cauza unora care nu-şi fac treaba sau şi-o fac prost, spune primarul sectorului 3, Robert Negoiţă.

Robert Negoiţă. Cazurile de corupţie în care ar fi implicat

Robert Negoiţă: Oamenii ies la Piaţa Victoriei pentru că şi-au pierdut speranţa

„Cred că ţine de zona administrativă şi zona politică să redea speranţa acestei ţări. Oamenii care ies să se vadă în Piaţa Victoriei, din punctul meu de vedere, sunt aceia care au rămas fără speranţă, iar treaba asta se întâmplă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau şi-o fac prost.

Este un punct de vedere personal. (…) Eu personal am un obiectiv – şi anume acela de a contribui cât pot eu din punctul meu de vedere să le dăm speranţa oamenilor că în România se poate şi cred că fiecare dintre noi avem un rol de jucat în această direcţie. Nu mi se pare corectă abordarea ‘

Robert Negoiţă susţine că este euro-optimist

Ar trebui să facă preşedintele sau primul-ministru sau miniştri sau Parlamentul sau administraţia locală’. Da, e adevărat, sunt primii responsabili, dar schimbarea în bine este o chestiune care ţine de fiecare dintre noi”, a spus Negoiţă, la o dezbatere despre regiunea Bucureşti-Ilfov.

El se declară un euro-optimist convins şi crede că aderarea României la UE a fost cea mai mare oportunitate pe care ţara noastră a avut-o vreodată. „E un club select, performant şi un club la care se uită, de ce să nu recunoaştem, tot restul lumii. (…) Sunt mândru că sunt european. Eu sunt un euro-optimist convins”, a adăugat edilul.

Robert Negoiţă: Au nişte interese să-l schimbe pe dl. Nicula de la ADR

În opinia sa, de când România este membră UE, a avut un progres enorm.

„Nu sunt foarte mulţumit de modul în care România profită de apartenenţă (la UE – n.r.). Îl văd în sală pe domnul Nicula, care e preşedintele Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI). (…)

Au fost nişte interese prin zonă să-l schimbe pe domnul Nicula de la Agenţia de Dezvoltare Regională şi se pare că au existat nişte discuţii, s-a făcut un audit, (…) după care audit azi e suspendat POR, Programul Operaţional Regional, din cauza faptului că unii de-ai noştri, români, sunt atât de iresponsabili să se joace cu aşa ceva (…) –

Robert Negoiţă: FOndurile europene neatrase până la 31 decembrie sunt dezangajate

860 de milioane de euro din FEDR stau ca o sabie a lui Damocles deasupra noastră, pentru că orice euro din cei 860 de milioane pe care nu-i atragem până la 31 decembrie sunt dezangajaţi şi pierduţi pentru totdeauna, e un act antinaţional, din punctul meu de vedere e de CSAT. Cred că cei care îndrăznesc să facă aşa ceva ar trebui să răspundă. (…)

Vorbeam la minister şi cu responsabili în domeniul ăsta de ce a ajuns atragerea fondurilor europene un calvar de nesuportat. Pentru că avem nişte reglementări proaste. (…) Am ajuns într-o situaţie cu birocraţie mult peste admisibil”, a afirmat Negoiţă.

Potrivit acestuia, dezvoltarea urbană atât în Bucureşti, cât şi în Ilfov e făcută prost, nu a existat nicio strategie.

Citeşte şi
Sociologul Sebastian Lăzăroiu, fost consilier prezidenţial, arată într-o analiză publicată pe Facebook că eşecul moţiunii
Premierul Viorica Dăncilă a declarat că Liviu Dragnea i-a cerut, după rezultatele slabe înregistrate la
Senatorul PSD, Robert Cazanciuc, a susţinut că singura structură de Parchet care nu are nicio
Procurorii DIICOT anunță într-un comunicat de presă că a început urmărirea penală împotriva lui Darius
DNA s-a autosesizat după apariția în presă a unor articole privind cumpărarea unor imobile pe
Cotidianul austriac Der Standard scrie că, în urma pierderii alegerilor europarlamentare, a succesului înregistrat de
Valer Dorneanu a fost reales președinte al Curții Constituționale pentru un nou mandat de 3
Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, menţionează, în ultima declaraţie de avere, completată în iunie 2019,
Mirel Palada, sociolog de casă al PSD, postează pe Facebook texte de excepţie. După alegerile
Fostul europarlamentar Renate Weber (ALDE) a afirmat că votanţii de pe listele suplimentare, 1,5 milioane
Share