home CORUPTIE, POLITICA Robert Negoiţă trece de partea lui Firea şi mângâie pe cap #Rezist

Robert Negoiţă trece de partea lui Firea şi mângâie pe cap #Rezist

Share

Oamenii care ies în Piaţa Victoriei sunt aceia care au rămas fără speranţă, iar aceasta se întâmplă din cauza unora care nu-şi fac treaba sau şi-o fac prost, spune primarul sectorului 3, Robert Negoiţă.

Robert Negoiţă. Cazurile de corupţie în care ar fi implicat

Robert Negoiţă: Oamenii ies la Piaţa Victoriei pentru că şi-au pierdut speranţa

„Cred că ţine de zona administrativă şi zona politică să redea speranţa acestei ţări. Oamenii care ies să se vadă în Piaţa Victoriei, din punctul meu de vedere, sunt aceia care au rămas fără speranţă, iar treaba asta se întâmplă din cauza unor ticăloşi care nu-şi fac treaba sau şi-o fac prost.

Este un punct de vedere personal. (…) Eu personal am un obiectiv – şi anume acela de a contribui cât pot eu din punctul meu de vedere să le dăm speranţa oamenilor că în România se poate şi cred că fiecare dintre noi avem un rol de jucat în această direcţie. Nu mi se pare corectă abordarea ‘

Robert Negoiţă susţine că este euro-optimist

Ar trebui să facă preşedintele sau primul-ministru sau miniştri sau Parlamentul sau administraţia locală’. Da, e adevărat, sunt primii responsabili, dar schimbarea în bine este o chestiune care ţine de fiecare dintre noi”, a spus Negoiţă, la o dezbatere despre regiunea Bucureşti-Ilfov.

El se declară un euro-optimist convins şi crede că aderarea României la UE a fost cea mai mare oportunitate pe care ţara noastră a avut-o vreodată. „E un club select, performant şi un club la care se uită, de ce să nu recunoaştem, tot restul lumii. (…) Sunt mândru că sunt european. Eu sunt un euro-optimist convins”, a adăugat edilul.

Robert Negoiţă: Au nişte interese să-l schimbe pe dl. Nicula de la ADR

În opinia sa, de când România este membră UE, a avut un progres enorm.

„Nu sunt foarte mulţumit de modul în care România profită de apartenenţă (la UE – n.r.). Îl văd în sală pe domnul Nicula, care e preşedintele Agenţiei pentru Dezvoltare Regională Bucureşti-Ilfov (ADRBI). (…)

Au fost nişte interese prin zonă să-l schimbe pe domnul Nicula de la Agenţia de Dezvoltare Regională şi se pare că au existat nişte discuţii, s-a făcut un audit, (…) după care audit azi e suspendat POR, Programul Operaţional Regional, din cauza faptului că unii de-ai noştri, români, sunt atât de iresponsabili să se joace cu aşa ceva (…) –

Robert Negoiţă: FOndurile europene neatrase până la 31 decembrie sunt dezangajate

860 de milioane de euro din FEDR stau ca o sabie a lui Damocles deasupra noastră, pentru că orice euro din cei 860 de milioane pe care nu-i atragem până la 31 decembrie sunt dezangajaţi şi pierduţi pentru totdeauna, e un act antinaţional, din punctul meu de vedere e de CSAT. Cred că cei care îndrăznesc să facă aşa ceva ar trebui să răspundă. (…)

Vorbeam la minister şi cu responsabili în domeniul ăsta de ce a ajuns atragerea fondurilor europene un calvar de nesuportat. Pentru că avem nişte reglementări proaste. (…) Am ajuns într-o situaţie cu birocraţie mult peste admisibil”, a afirmat Negoiţă.

Potrivit acestuia, dezvoltarea urbană atât în Bucureşti, cât şi în Ilfov e făcută prost, nu a existat nicio strategie.

Citeşte şi
Viorica Dăncilă si-a manifestat convingerea ca va accede in turul al doilea al alegerilor prezidentiale.
Din colecţia de aberaţii de la procesul privind evenimentele violente de la 10 august 2018,
Mircea Diaconu, candidatul Pro Romania – ALDE la Presedintie, a sustinut la Timisoara ca in
Un nou mesaj penibil transmis de PSD. Ministrul demis al Muncii, Marius Budai, a declarat
Europarlamentarul PSD Chris Terhes a avut un comportament total deplasat, in Parlamentul European de la
Forumul Judecătorilor și Asociația ”Inițiativa pentru Justiție” au dat publicității un comunicat de presă comun
Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a anunţat că va convoca în regim de urgenţă Comisia MCV
Raportul MCV pentru România se concentrează pe evoluţiile provocate de PSD, cât timp a fost
Omul de afaceri Cornel Tăbăcaru a fost numit consilier de campanie al liderului PSD Viorica
Alexandru Cumpănaşu a declarat luni, la Sinteza zilei” de la Antena 3, ca sunt informatii
Share