home POLITICA Lucian Onea (DNA) este linşat mediatic de propaganda sistemului corupt

Lucian Onea (DNA) este linşat mediatic de propaganda sistemului corupt

Share

Ultima campanie a sistemului de propagandă al corupţilor din România este contra DNA Ploieşti. Conform acesteia, şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, ar fi conspirat, împreună cu mai mulţi aşa-zişi acoliţi, la falsificarea probelor, într-un dosar al clanului Cosma Răcoare.

Pater familias, Mircea Cosma, a fost preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. Fiul Vlad Cosma a fost deputat. Sub presiunea acuzaţiilor DNA, nu mai este. În schimb, este fiica Andreea Cosma şi clanul continuă să facă ce ştie mai bine. Toţi trei sunt trimişi în judecată.

Clanul Cosma Răcoare este ca un cap de frezare cu trei cuţite. Se uzează unul, capul rotativ scoate următorul cuţit la secţiunea de lucru. Se uzează şi ăsta, cuţitul este schimbat din nou şi tot aşa, la infinit.

Clanul Cosma Răcoare şi propaganda contra lui Lucian Onea

Ce face deci clanul Cosma Răcoare? Propagandă contra DNA, pentru că se apropie nişte termene, în nişte dosare, şi unii petenţi vizaţi sunt disperaţi. Şi dependenţi de Antena 3 şi România TV. Evident, lucrurile se umflă mediatic

Faptul că nişte cercetaţi sau urmăriţi, ori trimişi în judecată afirmă despre anchetatorii lor orice ar trebui să ne lase reci. Propaganda ne face să vedem lucrurile deformat.

Cu atât mai deformat, cu cât imediat apare în peisaj Liviu Dragnea şi spune că “aşa nu se mai poate, to’arăşi, trebuie să facem ceva cu Kovesi. Dar nu, nu, să rămână acolo până i-o veni sorocul!”. Dar trebuie să facem ceva…

“Tudorel, fă ceva!”

În scenă, apare şi agitatorul frenetic Codrin, proaspăt ras pe cap. “Tudorele, fă ceva!”, zice acesta. Trimiterea este la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care ar trebui să-i propună lui Klaus Iohannis demiterea Laurei Codruţa Kovesi. Probabil pentru bad management.

Ca de obicei, Tudorel cel clătănel lipseşte, e absent sau nu e prezent. Iar când e prins totuşi de presă spune înşir’te mărgărite. Spre exasperarea tuturor. A celor care sunt întregi la minte şi consideră că el ar trebui să spună că nu cere demiterea LCK. Dar şi a celor ce tot aşteaptă de la Tudorel Toader să o decapeze pe Codruţa.

Lucian Onea, un om

Şi stai să vezi ce vine. Evident că nu există procurori albi ca laptele, cu aripi diafane de îngeraşi. Ei sunt oameni. L-am văzut pe Lucian Onea azi. Stresat, plin de ticuri, scăpând hăţurile puţin, apucându-le din nou şi păstrându-şi coloana vertebrală dreaptă.

Lucian Onea este tipul de om care se ţine pe creasta valului. Nedormit, cu familia ameninţată, cu barba crescută de două zile, cu ochii aburiţi de cafele şi de nesomn. Nu avem ce să-i reproşăm. Daţi-mi argumente, fapte, documente şi va fi altceva. Alternativa este să-l credem pe Bugsy.

Cocoş şi Abramburica, audiaţi la DNA, Dosarul Cutezătorii

Marele gangster american Bugsy Siegel, când ajungea în faţa instanţei, le spunea judecătorilor că este terorizat de procurori pentru că el luptă împotriva lui Hitler. Dar Bugsy nu avea la dispoziţie televiziuni, nici presa scrisă, el era pe cont propriu, împreună cu grupul său infracţional.

Să ne imaginăm o ţară în care, ca să nu fie condamnat, ca să rămână în libertate şi să-şi continue infracţiunile, Bugsy îşi pune acoliţii în fruntea Procuraturii şi îi acuză pe procurorii care-l anchetează de falsificarea probelor.

Apoi vrea să ia conducerea Procuraturii. Şi a statului, în general. Unde să fie ţara asta? Este chiar ţara în care trăim noi acum.

Citeşte şi
Deputatul PSD Cătălin Mitralieră Rădulescu a declarat sâmbătă că violenţele de la protestul de vineri
PSDragnea ţine linia dură şi emite un comunicat aberant. Partidul aflat la guvernare îi cere
Un nou protest, intitulat ”Nu plecăm până nu plecaţi!”, este anunţat pe Facebook, pentru sâmbătă, de
Ministrul Muncii, Olguţa Vasilescu, a declarat că nu înţelege care sunt nemulţumirile protestatarilor din Piaţa
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În scenă apare Mircea Geoană, viitorul lider al PSD de după căderea lui Adrian Năstase.
După mai multe săptămâni în care multiple surse au relatat despre disperarea lui Liviu Dragnea,
Europarlamentarul Daciana Sârbu, soţia fostului premier Victor Ponta, a anunţat că, începând de luni, se
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, a declarat miercuri că nu crede că va scăpa de
Codul penalilor a fost adoptat astăzi de Camera Deputaţilor.Modificările aduse de PSD și ALDE la
Share