home POLITICA Lucian Onea (DNA) este linşat mediatic de propaganda sistemului corupt

Lucian Onea (DNA) este linşat mediatic de propaganda sistemului corupt

Share

Ultima campanie a sistemului de propagandă al corupţilor din România este contra DNA Ploieşti. Conform acesteia, şeful DNA Ploieşti, Lucian Onea, ar fi conspirat, împreună cu mai mulţi aşa-zişi acoliţi, la falsificarea probelor, într-un dosar al clanului Cosma Răcoare.

Pater familias, Mircea Cosma, a fost preşedintele Consiliului Judeţean Prahova. Fiul Vlad Cosma a fost deputat. Sub presiunea acuzaţiilor DNA, nu mai este. În schimb, este fiica Andreea Cosma şi clanul continuă să facă ce ştie mai bine. Toţi trei sunt trimişi în judecată.

Clanul Cosma Răcoare este ca un cap de frezare cu trei cuţite. Se uzează unul, capul rotativ scoate următorul cuţit la secţiunea de lucru. Se uzează şi ăsta, cuţitul este schimbat din nou şi tot aşa, la infinit.

Clanul Cosma Răcoare şi propaganda contra lui Lucian Onea

Ce face deci clanul Cosma Răcoare? Propagandă contra DNA, pentru că se apropie nişte termene, în nişte dosare, şi unii petenţi vizaţi sunt disperaţi. Şi dependenţi de Antena 3 şi România TV. Evident, lucrurile se umflă mediatic

Faptul că nişte cercetaţi sau urmăriţi, ori trimişi în judecată afirmă despre anchetatorii lor orice ar trebui să ne lase reci. Propaganda ne face să vedem lucrurile deformat.

Cu atât mai deformat, cu cât imediat apare în peisaj Liviu Dragnea şi spune că “aşa nu se mai poate, to’arăşi, trebuie să facem ceva cu Kovesi. Dar nu, nu, să rămână acolo până i-o veni sorocul!”. Dar trebuie să facem ceva…

“Tudorel, fă ceva!”

În scenă, apare şi agitatorul frenetic Codrin, proaspăt ras pe cap. “Tudorele, fă ceva!”, zice acesta. Trimiterea este la ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, care ar trebui să-i propună lui Klaus Iohannis demiterea Laurei Codruţa Kovesi. Probabil pentru bad management.

Ca de obicei, Tudorel cel clătănel lipseşte, e absent sau nu e prezent. Iar când e prins totuşi de presă spune înşir’te mărgărite. Spre exasperarea tuturor. A celor care sunt întregi la minte şi consideră că el ar trebui să spună că nu cere demiterea LCK. Dar şi a celor ce tot aşteaptă de la Tudorel Toader să o decapeze pe Codruţa.

Lucian Onea, un om

Şi stai să vezi ce vine. Evident că nu există procurori albi ca laptele, cu aripi diafane de îngeraşi. Ei sunt oameni. L-am văzut pe Lucian Onea azi. Stresat, plin de ticuri, scăpând hăţurile puţin, apucându-le din nou şi păstrându-şi coloana vertebrală dreaptă.

Lucian Onea este tipul de om care se ţine pe creasta valului. Nedormit, cu familia ameninţată, cu barba crescută de două zile, cu ochii aburiţi de cafele şi de nesomn. Nu avem ce să-i reproşăm. Daţi-mi argumente, fapte, documente şi va fi altceva. Alternativa este să-l credem pe Bugsy.

Cocoş şi Abramburica, audiaţi la DNA, Dosarul Cutezătorii

Marele gangster american Bugsy Siegel, când ajungea în faţa instanţei, le spunea judecătorilor că este terorizat de procurori pentru că el luptă împotriva lui Hitler. Dar Bugsy nu avea la dispoziţie televiziuni, nici presa scrisă, el era pe cont propriu, împreună cu grupul său infracţional.

Să ne imaginăm o ţară în care, ca să nu fie condamnat, ca să rămână în libertate şi să-şi continue infracţiunile, Bugsy îşi pune acoliţii în fruntea Procuraturii şi îi acuză pe procurorii care-l anchetează de falsificarea probelor.

Apoi vrea să ia conducerea Procuraturii. Şi a statului, în general. Unde să fie ţara asta? Este chiar ţara în care trăim noi acum.

Citeşte şi
Inflaţia devine un subiect foarte interesant pentru coaliţia de guvernare, care încearcă să dea vina
Tudor Chirilă revine cu o nouă postare virală pe Internet, referitoare la stuaţia luptei politice
Astăzi, primarul Iaşiului, Mihai Chirică, a fost exclus din PSD de aripa PSDragnea. Disoluţia Partidului Social
Liderii PSD discută deja remanierea guvernamentală. Aceasta la nici o săptămână de la instalarea Guvernului
Preşedintele Comisiei Europene Jean-Claude Juncker a avertizat că discuțiile despre ridicarea monitorizării pe Justiție și
Marea paradigmă a României de astăzi este legată de felul în care va reuşi să
Preşedintele PSD Liviu Dragnea devine un preşedinte de partid tot mai slab şi temător. În
După agramatul Liviu Pop, profesor de matematică în Baia Mare şi lider de sindicat, PSD
Bazându-se pe memoria scurtă a electoratului propriu, PSD minte din nou, după exact acelaşi şablon
Codrin Ştefănescu spune că PSD va numi miniştri cu probleme penale pentru că poate să
Share