home EVENIMENT, POLITICA Klaus Iohannis, deşteptarea! Dughin a fost la Ankara…

Klaus Iohannis, deşteptarea! Dughin a fost la Ankara…

Share

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Preşedintele României Klaus Iohannis trebuie să se trezească din reverie acum şi să acţioneze: Alexandr Dughin a fost la Istanbul în timpul loviturii de stat. O spune chiar el. Legăturile dintre Ankara şi Moscova devin tot mai strânse şi făţişe, pe măsură ce Erdogan clivează de la principiile democratice şi este părăsit de UE şi NATO.

Pentru noi, pericolul este foarte, foarte mare. Practic, România ar fi complet izolată geografic de lumea de tip occidental, democratică. Victimă sigură pentru Rusia.

Weekend-ul trecut, o tentativă de lovitură de stat militară a avut loc în Turcia. O tentativă de puci pregătită în afara granițelor Turciei“, scrie Alexandr Dughin pe website-ul Katehon.

Întâmplător“, susţine Dughin (să te faci matale, nene Dughin, mic, cât Tom Degeţelul, că ai fost acolo întâmplător…), “am fost la Ankara pe 15 iulie şi am comentat cu privire la bombardamentele din Nisa în direct pe «Tzargrad». Nimeni nu a bănuit că peste câteva ore începe lovitura de stat“. Cu certitudine nimeni! Nici măcar Erdogan şi acoliţii lui. I-a luat, aşa, prin surprindere.

Aşa întâmplător cum se afla în Turcia Dughin, s-a întâlnit cu puternicii sistemului, precum omul lui Erdogan la Ankara, primarul Melih Gökçek, care i-a vorbit lui Dughin despre “statul paralel creat în Turcia de secta Gulen“. Tuturor autocraţilor li se pare că iniţiativele civice sunt o dovadă de anarhie şi stat paralel.

Nouă povestea asta cu “secta Gulen” ne aduce aminte de atitudinea regimului comunist chinez faţă de gruparea Falun Gong, pe care a etichetat-o drept sectă şi, aceasta fiind ostilă comuniştilor chinezi, a luat-o la tocat şi omorât. Cam asta li se pregăteşte şi sufiştilor Gulen din Turcia, care sunt o grupa islamistă moderată.

Minciuna iese la iveală imediat în spusele lui Dughin şi se vede clar concupiscenţa dintre regimul lui Erdogan şi cel al lui Vova Putin. Dughin afirmă:

Această sectă îşi are sediul în Statele Unite, Pennsylvania, de unde este dirijată rețeaua sa de agenți de influență, care se răspândesc în societatea turcă.

În realitate, în Pennsylvanya stă Fethullah Gulen însuşi. Toată lumea ştie acest lucru, nu este nici un secret, nu e nimic ezoteric. Parcă este vorba despre propaganda de sorginte rusă de la noi despre cei care ar face parte din aşa-zisa “reţea Soros“, pentru că au luat o dată sau de mai multe ori bani de la Fundaţia pentru o Societate Deschisă.

Ia uite-aici frumuseţe de dare-n stambă tipic rusească:

Melih Gökçek a mărturisit că nu a înțeles imediat că, sub masca de programe caritabile și umanitare, se ascund structuri conduse de CIA.

Acest discurs este frate bun cu cel al Regimului Putin. Vova a interzis de curând în Rusia ONG-urilor să fie finanţate din surse externe, pe care le consideră duşmănoase la adresa statului rus.

Tembelismul conun Alexandr Dughin – Melih Gökçek a înflorit fix în ajunul loviturii de stat, cu totul întâmplător, pentru că primarul din Ankara, ce să vezi?, a spus atunci că “secta lui Fethullah Gülen e cea care a lovit avionul rusesc de vânătoare şi l-a ucis pe pilotul acestuia“.

Extraordinar! Vă daţi seama că spiritul lui Gulen a pătruns în avion şi a comandat acestuia să tragă în avionul rusesc!

După eşecul loviturii de stat, piloţii celor două avioane de la Baza Incirlik de altfel au şi fost arestaţi. Nu aşa că seamănă că “duşmanii poporului” din Obsedantul Deceniu, despre care se descoperea brusc că sunt legionari închipuiţi?

Delirul continuă. Dughin aiurează febril că SUA s-au opus, punând tălpi marelui amor dintre Turcia şi Rusia. Americanii au încercat să profite de o slăbire a statului turc şi la momentul potrivit să-l propulseze în locul lui Erdogan pe fostul premier turc căzut în dizgraţie, Ahmet Davutoğlu.

Ideologul lui Vova Putin povesteşte că, la finalul întâlnirii sale cu primarul Ankarei (omul lui Erdogan), cu două ore înainte de revoluție, Melih Gökçek a spus:

Noi am subestimat puterea statului paralel creat de americani și de Gülen. E vina noastră. Dar acum vom corecta acțiunea noastră, prioritatea este o nouă apropiere de Moscova.

Aşadar, acum dl. Klaus Iohannis mai are un singur lucru de făcut: să se trezească. Să lase decernarea de stele ale României la de-alde Ilie Năstase şi să se pună pe treabă, pentru că suntem în mare, foarte mare pericol.

Scriem aceasta pentru că, de la celebra sa postare de pe Facebook, cu “Îmi exprim speranța că ordinea publică din Turcia, partener strategic și aliat respectat al României, va fi restabilită în cel mai scurt timp…”, care dovedeşte că Neamţul este total paralel şi nu pricepe o iotă din ce se petrece la Istanbul şi Ankara, omul a trecut la greutăţi:

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]

Share