home POLITICA Gerontocratia rosie de la Curtea Constitutionala

Gerontocratia rosie de la Curtea Constitutionala

Share

De data asta, chiar trebuie sa curatam gunoiul, pentru ca altfel ne sufocam…

Trebuie sa incepem odata pentru totdeauna sa ne simtim confortabil in tara asta, sa nu mai alergam peste granite plini de frustare si de scarba.

Trebuie sa facem curatenie odata pentru totdeauna, sa dam afara din tara mormanele de gunoi care s-au tot adunat in ultimii 20 de ani in jurul nostru, care au ajuns sa ne sufoce. Si trebuie sa facem asta ACUM!!!

Avem multa treaba insa, inainte de a trece sa rânim balegarul din clasa politica trebuie sa dam afara din casa noastra toate tomberoanele din Justitie care, mai mult ca sigur, vor umple toata groapa de gunoi de la Glina.

Trebuie rezolvata cumva problema Curtii Constitutionale odata pentru totdeauna. Este absolut necesar sa rezolvam acesta problema ca sa putem merge mai departe.

Acest lucru a devenit imperios necesar!

Campania de curatire va trebui sa vizeze, in primul rand, infractorii in roba, indiferent daca aceasta este rosie sau neagra, si, abia apoi, clasa politica…

Numai asa vom putea scapa de senzatia de sufocare pe care o au toti romanii in propria lor tara…

Suntem saraci, frustrati, umiliti constant, haituiti de spectrul zilei de maine. Dupa toate aceste nenorociri, vedem cum o mana de mosuleti comunisti, anchilozati in stereotipii de gandire comunista, au o singura preocupare: prezervarea cu orice pret a clicii kominterniste care i-a hranit cu ciolane grase si le-a prezervat privilegiile.

Nu putem uita cum gerontocratia comunista a emasculat Colegiul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS) (vezi AICI), imediat ce institutia a adus atingere mogulului securist Dan Voiculescu, punandu-i, pe buna dreptate, eticheta de turnator ordinar al Securitatii.

La fel s-a intamplat astazi si cu Agentia Nationala de Integritate (ANI), care a devenit prea bagacioasa si a luat la puricat averile, in marea lor majoritate ilicite, ale maimutoilor comunisti care au preluat puterea dupa 1989.

Si acesta institutie a fost emasculata! Batraneii de la Curtea Constiututionala au aratat ca inca mai pot tine piept cu succes oricarei tentative de reformare a tarii…

Prin aceste actiuni, vezi Doamne, in spiritul Constitutiei, interpretata intr-o maniera “profesionist-crepusculara”, Curtea Constitutionala, in care isi fac veacul aceste oratanii batrane, a demonstrat inca o data ca interesele sale sunt contrare celor ale majoritatii romanilor care vor mai acut ca niciodata ca Romania sa se insanatoseasca in sfarsit, dupa 20 de ani de agonie si boala.

Pentru Curtea Constitutional nu conteaza ca acest popor vrea sa-i vada dupa gratii pe marii corupti, vrea confiscarea averilor dobandite ilicit, transparenta in ceea ce priveste averile demnitarilor, deconspirarea securistilor nenorociti transformati peste noapte in campioni ai democratiei si, mai mult decat orice, vrea sa se vindece de comunism.

Pentru mosuletii kominternisti in roba rosie sunt la fel de putin importante si angajamentele luate de Romania odata cu aderarea la UE in ceea ce priveste lupta impotriva coruptiei.

Tot ce conteaza pentru ei este prezervarea intereselor clicii kominterniste. Si se pare ca se achita cu succes de aceasta sarcina…

Sursa: BadPolitics

Citeşte şi
Facebook a anunţat miercuri că va adopta măsuri suplimentare pentru o mai bună protecţie a
Cabinetul Dragnea al Vioricăi Dăncilă va renunţa la serviciile SPP..Premierul și miniștrii din cabinetul său
Națiunile Unite spun că există un număr alarmant de jurnaliști în lume care sunt uciși
Nu-mi place politica. Deloc. Este cum s-a spus: o curvă. Ei bine, din punctul meu
In spatele ultimului scandal al tapetarii presedintelui cu imprecatii de catre politisti intuiesc ca se
"La Palatul Cotroceni, Politia si Jandarmii au misiuni doar cand solicitate de SPP. Este problema
Puţine sunt intervenţiile publice ale unor stîlpi ai Puterii, în care să nu dăm peste
Partida Rusă (acum i-am putea spune Partida Rusă PSD) a jucat întotdeauna un rol activ
Jurnalistul Iosif Buble a pierdut procesul intentat de către social-democrata Ana Birchall şi este obligat
Suntem cu totii de acord ca spatiul public trebuie protejat de efectele oricarui discurs abuziv
Share