home POLITICA Cineva să-i curme suferinţa lui Dan Şova

Cineva să-i curme suferinţa lui Dan Şova

Share

Actualul ministru pentru Relaţia cu Parlamentul, Dan Şova, a făcut, acum vreo 20 de ani, grădiniţa, şcoala primară, gimnaziul, liceul şi facultatea, apoi a devenit politician şi, în sfârşit, şi-a atins limita de (in)competenţă: a devenit ministru pentru Relaţia cu Parlamentul ce se crede suveran în Statul Român.

Realitatea.net

Şi-a trecut în CV (pe lângă grădiniţă, şcoală primară, gimnaziu, liceu şi facultate) şi o grădiniţă privată, alternativă, de mare clasă, un fel de Ursuline’s College a grădiniţelor, care ţie, ca tânăr aspirant, îţi dă o patină de onorabilitate în plus. Uau!

Un coleg indiscret de la revista şcolii, Prisacariu pre numele său, s-a apucat să verifice asta cu grădiniţa alternativă şi a decoperit că Dan şovăise în a se duce la cursurile de grădiniţologie alternativă, astfel încât a cerut managementului grădiniţei să-i dea o adeverinţă că şi-a plimbat pantofiorii pe acolo, fără să o termine.

Reacţiile haotice ale Şovului, conform cărora de fapt în CV-ul său nu a fost niciodată ceea ce a modificat la 14.05 şi că ar fi întrerupt grădiniţa şi acum o reia, pentru că e ministru şi se poate prezenta la ore, îl pun într-o situaţie absurdă.

Toate i se întâmplă acestui Calimero de România numai pentru că este un închipuit, care-şi împopoţonează CV-ul cu tot felul de zorzonele fistichii, în loc să se ducă acasă, să se uite în oglinda de la baie şi să-şi spună, lucid: ăsta sunt eu şi nimic altceva, gata, ajunge!

Aşa că ar fi bine dacă i-ar curma cineva suferinţa ipochimenului, să-l demită, că ne face ţara de grădiniţă.

nota: Am încercat să linkez la prima sursă existentă pe online, blogul lui Cătălin Prisacariu, insă acesta nu poate fi accesat de la momentul la care a publicat informaţia privind falsul master al lui Şova la Londra. Interesant este că de multe ori providerii independenţi de informaţii contra Sistemului Ticăloşit sunt atacaţi informatic în acelaşi fel: DoS. Ceea ce spune mult.

Citeşte şi
Sevil Shhaideh a vorbit astăzi la DNA despre Insula/Lacul Belina şi Braţul Pavel al Dunării.
Comisia Juridică a Senatului a dat azi un aviz favorabil reţinerii şi arestării preventive a
Direcţia Naţională Anticorupţie cere Senatului încuviinţarea reţinerii şi arestării preventive a senatorului Dan Şova pentru
Dan Şova este un parlamentar român, vorba celor de la Wikipedia, despre care se presupune
Angajaţii lui Dan Şova au recunoscut falsificarea contractelor din dosarul complexurilor energetice Turceni şi Rovinari
Dan Şova este obiectul unei noi cereri a DNA pentru aviz de reţinere şi arestare.
De economie, aceşti oameni nu se vor ocupa, decât ca pompierul, ca să stingă focul
Lovit de realitatea politică, Cabinetul Ponta va încerca în continuare, împreună cu majoritatea parlamentară USL,
~Rovigo nu mai e administrator judiciar Realitatea~litigiu Vantu-Elan~bataie in studio, cu pantofi aruncati si amenintare
~Ponta, portretul unui mitoman~Viviane Reding s-a enervat~valuri mari in strainatate~Abramburica culege la BAC ce a
Share