Vova Putin i-a cumpărat iubitei lui penthouse gigantic

Share

Vova Putin i-a cumpărat iubitei lui, fosta gimnastă Alina Kabaeva, cu care are un număr neclar de copii, un penthouse gigantic.

Putin, penhouse gigantic pentru iubita lui

Putin a cumpărat cel mai mare apartament din Rusia, un penthouse de lux în Soci, orașul-stațiune rusesc de la Marea Neagră, amantei sale, Alina Kabaeva, potrivit unei investigații realizate de Proekt.

Publicaţia rusă independentă interzisă de Kremlin a constatat că în anul 2011 președintele rus a cumpărat un penthouse de 2.600 mp, în valoare de 15 milioane de dolari, pentru iubita sa.

Citeşte şi: Iubita lui Putin, Alina Kabaeva, compară presa cu un Kalașnikov

Locuinţa are piscină, cinematograf, terasă și un heliport privat pe acoperiș.

Kabaeva, o fostă gimnastă olimpică, acum în vârstă de 39 de ani, este legată romantic de liderul rus de ani de zile. Kremlinul a dezminţit în mod repetat aceste zvonuri.

Imaginile publicate de Proekt arată interiorul și acoperișul penthouse-ului cu două etaje, din complexul rezidențial „Parcul Korolevskiy”.

Citeşte şi: Alina Kabaeva, însărcinată. Vladimir Putin vrea s-o facă să avorteze

Apartamentul are o piscină exterioară cu „vedere excelentă la mare”, un spațiu deschis cu „mai multe zone de recreere”, o scară și o sufragerie aproape în întregime finisată în marmură, un birou și bibliotecă, un șemineu și un cinematograf privat, care este „decorat cu elemente din lemn prețios”.

Penthouse-ul este considerat „cel mai mare apartament din Rusia” și este înregistrat sub numele Oleg Rudnov, un aliat al lui Putin, a informat presa, conform Newsweek.

Anchetă sub acoperire

Corespondentul Proekt a mers la Soci și s-a prefăcut că este un potențial cumpărător. Agenții imobiliari care vindeau apartamente în clădire au explicat că au auzit că penthouse-ul era „deținut de Kabaeva”.

Presa a discutat cu 10 foști și actuali oficiali de rang înalt. Nici unul dintre aceștia nu s-a „îndoit de existența unei legături” între Putin și Kabaeva.

Cei doi s-au cunoscut la mijlocul anilor 2000. În 2008, Putin a divorțat de soția sa, Lyudmila Shkrebneva, cu care are doi copii, deși divorțul nu a fost recunoscut de Kremlin, până în 2013.

Conac pe malul lacului Valdai

Potrivit Proekt, Putin a construit și un conac din lemn, în mediul rural, pentru Kabaeva, la doar 800 de metri de vila sa de lângă lacul Valdai, în nordul Rusiei, la 250 de mile nord-est de Moscova.

„A fost construit special pentru Kabaeva”, a declarat o sursă citată de presă.

Conacul din lemn este înregistrat la o companie controlată de Yury Kovalchuk, un miliardar legat de Kremlin, cunoscut drept bancherul liderului rus.

Share