home MASS MEDIA, REVISTA PRESEI Voturi cumpărate pe bani europeni (revista presei)

Voturi cumpărate pe bani europeni (revista presei)

Share

Voturi cumpărate pe bani europeni (revista presei)

Voturi – asta este tot ce văd pesediştii în această perioadă, înnebuniţi că scad ca popularitate în sondaje. Oamenii merg pe stradă şi petrele din pavaj se transformă în sacoşe cu alimente, branduite cu roşu şi alb, care strigă: daţi-ne voturi!

Victor Ponta a fost şeful Corpului de control al Guvernului, deci omul de legătură dintre Executiv şi OLAF (Oficiul European de Luptă Anti-Fraudă), care urmăreşte pan-european fraudele cu bni europeni. A folosi banii europeni ca să dai pomeni electorale, cum informează România liberă, este o fraudă strigătoare la cer:

Guvernul va acorda ajutoare alimentare pentru 3,3 milioane de persoane defavorizate și a distribuit deja majoritatea cupoanelor, deși susține că pachetele vor fi ridicate după alegeri.

Adevărul a anchetat şi încearcă să dezvăluie misterul celor şase case deţinute de Klaus Iohannis, pe care acesta susţine că şi le-a luat tot mutând din buzunarul stâng în cel drept banii câţtigaţi din meditaţii. Ciudat este că nimeni nu îl întreabî pe Klaus Iohannis dacă a plătit impozit pe aceşti bani câştigaţi.

Adrian Mititelu a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală şi spălare de bani, conform Curentul. Craiolguţa să trăiască!

Trei imobile din Capitală trebuie demolate. Cathedral Plaza este cel mai cunoscut. Sunt sentinţe judecătoreşti definitive şi irevocabile. Conform Puterea, doi primari de sector şi primarul Capitalei refuză să le pună în practică.

Finanţista pneumatică Ioana Petrescu susţine că România a urcat în clasamentul Doing Business 2015 al Băncii Mondiale de pe locul 73 pe locul 48, explică Bursa. Nimic mai penibil.

Gândul dă un titlu care se poate constitui într-un avertisment la adresa guvernului reacţionar de la Bucureşti: “Priviţi ce se întâmplă în Ungaria!”. Taxa pe Internet a scos în stradă zeci de mii de unguri. Aşa cum am mai spus, a-l face Viktator pe Orban Viktor pentru aceasta, după ce până la asta ai stat în casă, e o dovadă că democraţia nu are decât vreo 20 de ani de tradiţie în Ungaria.

După atacurile informaatice ale Beijingului asupra unor instituţii de forţă americane, urmează acum posibil al atacul Moscovei asupra Casei Albe. Conform Curierului naţional, atacul ar fi fost iniţiat de hackeri ruşi ce lucrează pentru autorităţile moscovite.

Baltica, Marea Neagră şi Marea Nordului au fost bâzâite ieri de patru bombardiere şi patru avioane de alimentare în aer, informează EvZ, şi au fost interceptate de avioanele NATO, care le-au făcut fundiţe pe la aripioare, invitându-le să plece acasă frumuşel.

Citeşte şi
Federaţia FAIR-MediaSind, singura organizaţie reprezentativă la nivel de sector cultură şi mass-media, conform sentinţei TMB
Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean i-a făcut nesimțiți si tupeiști pe jurnaliștii care au vrut să
După trei ani de scădere, numărul violenţelor împotriva jurnaliştilor a crescut din nou în 2018.
Primăria liberalului Nicolae Robu a blocat toate conturile jurnalistului civic Mălin Bot şi ale membrilor
Patronul postului Realitatea TV, Cozmin Gușă, a declarat că Rareș Bogdan, realizatorul emisiunii ”Jocuri de
Corina Crețu și-a acuzat pe Facebook propriul partid, PSD, că direcționează către presă ”sume incredibile”
FIJ (Federaţia Internaţională a Jurnaliştilor) a reacţionat dur la agresarea şi baterea jurnaliştilor în timpul
Apare în arenă politicianul frenetic Şerban Mihăilescu a.k.a. Micky Şpagă. Aceasta este o nouă stenogramă
În prima stenogramă, protagonist este Adrian Năstase. Aici se vede una dintre bolile pe care
Grupul elveţian Ringier şi compania Sport Media Group din Bulgaria au cumpărat de la Intact
Share