home CORUPTIE, POLITICA Vomitive. Comunicat intern PSD despre un miting demn de evul comunist

Vomitive. Comunicat intern PSD despre un miting demn de evul comunist

Share

PSDragnea a emis către filialele sale un comunicat din categoria “vomitive”, care nu poate fi trecut cu vederea. În acesta, pe care îl vom prezenta în continuare, conducerea dragnistă dă indicaţii despre cum se organizează partidul pentru susţinerea liderului său, la o zi după condamnarea sa în primă instanţă.

PSD renunţă la aşa-zisul mare miting de un milion de oameni

Un miting de protest contra instituţiilor statului de drept

Este de neînţeles cum a fost posibil ca PSD, cel de altădată, un partid disciplinat, organizat, structurat pe celulele locale ale fostului Partid Comunist Român, să decadă atât de mult.

Azi, el este dependinţa insalubră a lui Liviu Dragnea. Cu ea, cu această dependinţă, Livache face exact ce doreşte el. Iniţial, dependinţa trebuia să aducă în Bucureşti, la un miting gigant (sanchi!), manifestanţi pentru familia tradiţională.

Apoi, pentru că realitatea politică s-a schimbat, ar fi trebuit să devină un miting pentru susşinerea Vioricăi Dăncilă. Dar PSD, care înainte făcea el agenda publică, s-a trezit că, sub presiunea dosarelor lui Livache, trebuie să o mute din nou.

Livache, te apărăm, / Că ca tine nu aflăm!

Aşa că, pentru că pe 8 iunie Livache află că este condamnat în primă instanţă, pe nouă electoratul captiv este chemat în Capitală să pună presiune asupra judecătorilor pentru completul de sentinţă finală.

De fapt, tot asta vor face, indiferent dacă pe 8 iunie Dragnea va fi achitat sau nu. Dacă aş fi responsabil într-o redacţie, aş trimite un jurnalist acolo, printre nefericiţii aduşi cu arcanul, sub ameninţarea cu concedierea din deconcentrate, să le pună o singură întrebare: “De ce sunteţi aici?”.

Atât. Răspunsurile, fără nici o tuşă sau vreun comentariu personal, vor fi devastatoare pentru moralul activului de partid PSD. Şi aşa un partid aflat în pragul imploziei.

Organizare – ca detaşamentele muncitoreşti de la Bumbeşti-Livezeni

Sau undeva pe acolo. Grupe de 10 oameni cu şef de grupă, grup de 40 de oameni cu şef de grup, detaşament de 100 de oameni cu şef de detaşament.

De unde se vede că organizatorii sunt tâmpiţi ca lemnul? Simplu, voi explica punând o întrebare elementară: câte grupuri conţine un detaşament (că e clar că, analog plutonului, grupul, de 40 de oameni, are patru grupe de câte 10 oameni)?

Se aude? Detaşamentul ăsta din creierele voastre seci câte grupuri are? Două şi jumătate? Nici măcar la nivel de companie militară de infanterie nu ştiţi să organizaţi lucrurile, fluturiştilor… “Cincinalu-n patru ani şi jumătate!” – ăsta e nivelul la care aţi rămas.

De ce toate astea

Voi încerca să explic de unde vomitivele astea insalubre pe toate planurile. Pentru cine vrea să se distreze, îi recomand să lectureze, în footerul postării, ce organizare de doi lei a scremut PSD.

Simplu: Când au văzut, în februarie anul trecut, ce protest spontan pe mai multe zile au făcut cei din Mişcarea #Rezist, cei din PSD au ajuns la câteva concluzii.

Prima, de paranoici, e că nu se poate aşa ceva decât cu organizare militară. A doua – că ei trebuie să contracareze mediatic şi ca imagine cu un miting asemănător. Şi au încercat să-l facă. A rezultat caricatura de la Cotroceni.

Va ieşi o caricatură

Acum iar încearcă. Părerea noastră e că iar va ieşi tot o caricatură. Livache a zis ieri că vor fi sute de mii. Eu cred că vor fi maximum 20.000. Iar dacă vor fi atâţia, vor trebui să fie mulţumiţi că le-a ieşit un miting mare.

Există zvonuri că este făcut după ora 20.00 pentru ca, pe întuneric, să apară provocatorii lor, echipaţi ca manifestanţii #Rezist, şi să îi bată niţel. Sau mai mult. Scopul: ca propaganda de partid să dea apoi pe vuvuzelele media că huliganii #Rezist le-au bătut susşinătorii civici.

Ar fi ultima greşeală a PSD.

Vomitive. Comunicat PSD. Mitingul contra abuzurilor

 DATA – 9.06.2018

LOCAŢIE – Piaţa Victoriei

ORA – 20.00 (opt seara) incepe efectiv

Alte precizări:

  • Ficare judeţ va avea repartizat un sector din zona pieţei;
  • Ficare judeţ îşi va face semn distinctiv, se va pune în piept;
  • La 10 oameni – un steag tricolor;
  • Vineri 08.06.2018, ora 19.00, toţi preşedinţii de organizaţii judeţene vor fi prezenţi în Bucureşti;
  • La fiecare grup de 50 de oameni – o pancardă “CONSTANŢA”
  • Toată lumea îmbrăcată în alb (de la mijloc în sus – tricou, cămaşă, bluză, pulover);
  • Fiecare judeţ îşi confecţionează panotajul (steaguri, pancarte, etc.)!!

IMPORTANT Ora sosirii în Bucureşti este 18.00 ca să fie timp de afluire (la maxim 18.00 maşinile să se afle în parcări)

ORGANIZARE 

  • GRUPE de 10 oameni cu ŞEF GRUPĂ;
  • GRUP de 40 de oameni cu ŞEF GRUP.

DETAŞAMENT de 100 de oameni cu ŞEF DETAŞAMENT.

Numele şi numerele de telefon ale acestora vor fi comunicate către BUCUREŞTI.

***cât mai multe steguleţe mici (toţi!)

vomitive

Share